MİGROS DİJİTAL KOD

Kampanyaya 1 Nisan – 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye genelindeki seçili satış noktalarından Arzum markasına ait ürünlerden satın alan Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler katılabilir.

Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve bu kampanyaya katılan herkes koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılır:

  • 1 Nisan – 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye genelindeki seçili satış noktalarından Arzum markasına ait  ürünlerden tek seferde tek fatura üzerinde 1500-3499 TL arasında alışveriş yapan Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler  300 TL değerinde, 3.500 TL ve üzeri alışveriş yapan Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler  500 TL değerinde Migros Dijital Alışveriş kodu kazanacaktır.
  • Kampanyaya katılım için; Qumpara mobil uygulamasının indirilmesi ve uygulama içerisinden alışveriş faturasının kamera aracılığı ile yüklenmesi gerekmektedir.
  • Tüketiciler, alışveriş fatura tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içinde kampanya katılım başvurusunda bulunmalıdırlar.
  • Qumpara uygulaması içerisinden gönderilen faturalar sistem tarafından başvuru tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) gün içerisinde kontrol edilir ve kampanya şartlarına uyan kullanıcıların kazanmış olduğu Migros Dijital Alışveriş kodu başvurunun değerlendirilme tarihi itibariyle 15 gün sonrasında uygulama içerisinden bildirim yoluyla iletilir.
  • Başvuruyu gerçekleştiren kullanıcı, TC Kimlik numarasını doğru bir şekilde girmesi durumunda kazanmış olduğu ödülü görüntüleyebilir. 
  • Kampanyaya katılım yapan kullanıcı ile, fatura üzerinde yazan isim aynı kişi olmalıdır.
  • Bu kampanyaya her bir tüketici yalnızca 1 (bir) defa katılabilir.
  • Bilgisayar veya telefon ekranındaki bir alışveriş faturası görüntüsünün tekrar fotoğrafı çekilerek iletilmesi, yırtık-parçalanmış fatura veya genel ifadelerin yer aldığı faturalar ile kampanya katılımı mümkün değildir; sadece Qumpara uygulamasının standartlarına uygun olacak şekilde cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflar bakımından geçerli olacaktır. Buna göre sadece çıplak gözle okunabilen, bulanık olmayan orijinal fatura fotoğrafı ile katılım sağlanabilmektedir.
  • Tüketiciler, alışveriş fatura tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içinde alışveriş faturasını Qumpara uygulamasına yükleyerek başvuruda bulunulmaması halinde kampanyaya katılım haklarını kaybedeceklerdir.
  • Kampanya yukarıda belirtilen tarihte gece yarısı sona erer. Bu tarihten sonra gönderilen faturalar geçersiz sayılır.
  • Kampanyada hediye edilecek hediye çeki kodu stoklarla sınırlıdır; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.
  • Hediye çeki kodu tek kullanımlıktır. Hediye çeki kodunun kullanıldığı alışverişin iptal veya iade edilmesi durumunda kupon kodu tekrar kullanılamaz ve indirim tutarı hesaba tekrar yüklenmez.
  • Hediye çeki kodu kupon metninde belirtilen tarihine kadar geçerlidir. Belirtilen tarihe kadar kullanılmayan indirim kodları geçersiz sayılır.
  • Alışveriş kodu tüm Migros mağazalarında,Migros Sanal Market, Migros Hemen ve Macrocenter mağazalarında yapılan alışverişlerinizde kullanılmaktadır.
  • Mağazalardan yapılan alışverişlerden bir alışverişte birden fazla kod kullanılması mümkündür.
  • Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde bir alışverişte tutarın %80’i için bir adet kod kullanılabilmektedir.
  • Tüketicilerin, kampanya koşullarının herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik ve/veya geçersiz bilgi ve belge ibraz etmesi halinde yapılan başvuru geçersiz sayılır işleme alınmaz.
  • Ürünün iade edilmesi halinde tüketicinin, bu Kampanya Koşulları kapsamında aldığı hediyeyi veya Kampanya kapsamında hak kazandığı hediye bedelini de iade etmesi gerekmektedir.
  • Kampanya'dan kurum ve kuruluşlar ve mağaza çalışanları yararlanamaz. Tüzel kişiler kampanyadan ödül kazanamaz.
  • 18 yaş altı kişiler kampanyadan yararlanamaz, katılsalar dahi hediye çeki kodu almaya hak kazanamaz.
  • Farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile aynı kişi tarafından açılan hesaplarla kampanyaya katılım kurallara aykırı olup; tespiti halinde, hesapların iptali sağlanacaktır. Bir kullanıcı her bir kampanyadan (farklı numaralar ile üyelik gerçekleştirse dahi) kampanya koşullarında belirtildiği adette kazanabilmektedir.
  • Kullanıcı, kullanım hakları ve aboneliği kendisine ait tek bir telefon hattı ile üyelik oluşturabilir. Kullanıcı bir cihazdan birden fazla üyelik oluşturamaz. Kullanıcı, üyelik sırasında kendisine ait tüm bilgileri, doğru, eksiksiz vermekle yükümlüdür. Kullanıcı, Kendisine ait olmayan, yanıltıcı, 3. kişilere ait veya sahte bilgilerle oluşturulan veya tek bir cihazdan farklı bir telefon numaralarına bağlı olarak oluşturulan tüm üyeliklerden adli ve cezai olarak sorumlu olacağını bilir.
  • Geçerlilik tarihine kadar kullanılmayan ve geçerliliğini yitiren kodların yerine yenisi verilmez, değiştirilmez veya para iadesi yapılmaz, bedeli tahsil edilemez. Süresi içinde kullanılmayan ve ücretsiz indirim hakkı içeren Hediye Çeki kodlarına ilişkin Migros, QUMPARA ve Arzum herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
  • Muhtelif Ürün” veya “Gıda Ürünü” veya “Kozmetik” şeklinde yazılan genel ifadelerin kullanıldığı faturalar ile kampanyaya katılım sağlanamaz, ödül kazanılamaz, fatura üzerinde ürün kodu ve/veya ürünün adı açıkça belirtilmiş olmalıdır.
  • Tüketiciler,  Qumpara uygulamasından kaynaklanan haller hariç olacak şekilde kampanya dahilinde satın alınan promosyonlu ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden QUMPARA, kampanyalı ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden QUMPARA’yı /veya Arzum’u gayrikabili rücu ibra ettiğini beyan, kabul ve taahhüt ederler.
  • Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
  • QUMPARA savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Katılımcı, bu kampanya kapsamında paylaşmış olduğu kişisel verilerinin işlenmesi ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında verilerin kaydedilmesini, depolanmasını, muhafaza edilmesini, açıklanmasını, aktarılmasını, sınıflandırılması ya da kullanılması, engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade ettiğini, anladığını kabul eder.
  • İşbu Kampanya, QUMPARA tarafından düzenlenmektedir.
  • QUMPARA kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş faturasının orijinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanyaya dahil olan firmalar kampanya koşullarında her zaman değişiklik yapabilir ve istediği zaman kampanyayı sona erdirebilir. Değişiklikler, Qumpara uygulamasında ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir. QUMPARA önceden haber vermeksizin kampanyanın her türlü içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Söz konusu kampanya kapsamında , katılımcılar tarafından gönderilen tüm faturalar ilgili mükellef firma tarafından teyit edilmekte olup, işbu teyit neticesinde sunulan faturalar Vergi Usul Kanunu 359 vd maddeler  kapsamında  sahtecilik unsuru taşıdıklarının tespiti  halinde bu eylemi işleyen kişiler hakkında  TCK ilgili maddeleri kapsamında savcılığa  suç duyurusunda bulunulacaktır.
  • Sahte fatura düzenlenme ve bunu kampanya kapsamında sunma eylemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü maddi , manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı Qumpara  tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Bu hususta tüm hukuki haklarımızı saklı tutarız. 
  • Uygulama içerisindeki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişler ile ilgili Apple Inc. ve Google Inc. Şirketinin herhangi bir katılımı, sponsorluğu veya sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple ve Google sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Google ve Apple'ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.
  • Kullanıcı Sözleşmesi’ne ve Gizlilik Politikası’na Qumpara uygulaması üzerinden erişilebilir.

 

 

Kampanyaya dahil seçili noktalar;

 

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİC. A.Ş.
ADİN HALI MOBİLYA / SADIK DEMİRKIYIK
AFŞAR HALI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC. LTD.ŞTİ.
AHMET ÇETİN
AHMET SAMUR / VİZYON TİCARET
AHMET ZİYA LERMİOĞLU / GÜLİSTAN ZÜCCACİYE
AKÇAY HALICILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
AKDEMİR DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ TİC. LTD. ŞTİ.
AKKAYA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
AKMELTEM ZÜCCACİYE TEKSTİL LTD. ŞTİ.
AKSEFA HALI MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ.
AKSU ÇARŞI MAĞAZACILIK A.Ş.
AKSU HOME ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ A.Ş.
AKSU MOBİLYA TEKSTİL ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
AKSU MOBİLYA TEKSTİL İNŞAAT ELEKTRONİK VE EV GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
AKSU TİCARET / ÖMER FARUK AKSU -NAFİZ AKSU ADİ ORTAKLIĞI
ALİZE TİCARET / ALİ HAYDAR ALPASLAN
ALPGÜNDOĞAN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE EV GEREÇLERİ GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
AMAZON TURKEY PERAKENDE HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
ANDİCAN SPOT ÜRETİM TÜKETİM TURİZM YATIRIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ANIL ÇEYİZ / İSMAİL AKSOY
ANY İNTERNATİONAL DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
ARASLAR EV ALETLERİ TURİZM İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ.
ARZUM GG WEB
ARZUM MORHİPO WEB
ARZUM N11 WEB
ARZUM TRENDYOL WEB
ARZUM WEB
ASAN ÇEYİZ / RECEP MALKOÇ
ASÇEYİZ TEKSTİL MOBİLYA TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ASYA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
ASYA ÇARŞI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC. LTD. ŞTİ.
ATILIM MOBİLYA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
AVCI TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET PAZARLAMA TAAHHÜT VE DAHİLİ TİC. LTD. ŞTİ.
AVCIBEY ZÜCCACİYE İNŞAAT KUYUMCULUK ELEKTRONİK GIDA İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
AYDOĞANLAR EV GEREÇLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
AYHAN İNCESU / MİRZEBEYOĞLU ZÜCCACİYE
BAKSER ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
BANCO ÇELİK HALI MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
BATU CONCEPT MOBİLYA SAN. VE TİC. A.Ş.
BATUR BİLGİSAYAR KIRTASİYE REKLAM İNŞAAT OTOMOTİV TURİZM İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.İ
BAYRAM MEŞE / MEŞELER TİCARET
BEDRİYE KOÇDEMİR
BEKADAŞ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL GIDA İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
BEŞİKTAŞLAR YAPI MARKET A.Ş.
BİRCAN ÇEYİZ VE ZÜCCACİYE / BİRCAN KOYUNCU
BNPH İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
BOĞALAR TEKSTİL MARKET GIDA İNŞAAT KUYUMCULUK PETROL TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
BOZDOĞAN EV YAŞAM GEREÇLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
BÜYÜKKAYALAR MARKET TARIM ÜRÜNLERİ EMLAK CANLI HAYVAN NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
CAHİT ÇETİNKAYA İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYAT KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
CANER SÖNMEZ / SÖNMEZ TİCARET
CEYLAN YER FISTIĞI BEYAZ EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
CHAMPION OTO YEDEK PARÇA GIDA VE TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
CINGILLIOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
CİNNİOĞLU ZÜCCACİYE EV TEKSTİLİ TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
CORAL TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.
ÇAĞRI GIDA TEMİZLİK MADDELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ÇALIŞKAN GALERİ ZÜCCACİYE ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ
ÇELİK KARDEŞLER / CENGİZ SARIÇELİK
ÇETİNLER GIDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇEVİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇEYZA ALIŞVERİŞ MERKEZİ / AYHAN YETİŞEN
ÇINAR TİCARET / KAZIM ÇINAR VE NAZIM ÇINAR
ÇINARLAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL İNŞAAT TURİZM PAZARLAMA KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇIRAĞIN AVM MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI HALI ZÜCCACİYE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ HEDİYELİK EŞYA OYUNCAK BİLGİSAYAR İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇOBANOĞLU ENDÜSTRİYEL MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇUHADAROĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÇUKUROVA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM VE AMBALAJ MAMÜLLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
DEFNE MOBİLYA İNŞAAT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DEKORA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
DERYA HALI MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MAMÜLLERİ İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DEVE YÜKÜ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
D-MARKET ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
DMR 1964 GIDA TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK TAAHHÜT VE PAZARLAMA SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DOĞAN ALIŞ VERİŞ MERKEZİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DORUK GIDA TEKSTİL İNŞAAT TAAHHÜT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA REKLAM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
DÖRT MEVSİM MAĞAZALARI HİPERMARKET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DURMAZLAR ZÜCCACİYE / METE DURMAZ
DURSUN GÜRKAN / GÜRKAN TİCARET
EDİRNE BEREKET TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EKENEL BEYAZ EŞYA MOBİLYA NAKLİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EKONOMİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ MARKETÇİLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EKREM YETİŞEN
ELDEM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM İŞLETMECİLİĞİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ELTAŞ ELEKTİRİKLİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ELVANLAR TEKSTİL KUYUMCULUK MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EMİN MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ENDER GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ENDERPARK TEKSTİL TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ENPLUS MAĞAZA İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ
ER TEKNİK / BURAK TAMER
ERENDEMİR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
ERKAM ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ER-KUR İNŞAAT TAAHHÜT YAPI MALZEMELERİ GIDA ÜRÜNLERİ ÇEYİZLİK EŞYA HALI MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ESME DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ESRA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
EV DÜNYASI MAĞAZACILIK EV GEREÇLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ MOTORLU TAŞITLAR AYAKKABICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVCENTER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVGİNLER EV TEKSTİLİ HALI KONFEKSİYON VE DEKORASYON ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.
EVİDEA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ
EVKURAN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVMER MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ
EVMODA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL VE MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVSEREN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVSHOP ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVŞAN ALIŞVERİŞ MERKEZİ / KATİP GASPAK
EVYAP MAĞAZALARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVYAPAR ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EVYAŞAM ZÜCCACİYE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL İNŞAAT GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
FABEKS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
FATİH ARVAS
FEZA KOLLEKTİF ŞİRKETİ / İBRAHİM DURMUŞ VE ORTAKLARI
FORS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ
GALERİ ÇEYİZ DAYANIKLI TÜKETİM TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GALERİ KRİSTAL TURİZM İNŞAAT PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
GALERİ MUZAFFER ULUSLARARASI PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ
GENCERLER MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GENCO EV GEREÇLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
GEN-PA TELEKOMÜNİKASYON VE İLETİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
GİYİMSAN KONFEKSİYON TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
GİZEM ÜNAL / BELLA CASA
GİZERLER DAYANIKLI TÜKETİM MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
GÖKAN UZUN / UZUN ZÜCCACİYE
GÖKHAN BAYRAMOĞLU / NAZAR ZÜCCACİYE
GÖRMEZ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
GÖRMEZ HALI VE EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜL ZÜCCACİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜRBÜZ MUTFAK GEREÇLERİ ZÜCCACİYE TEKSTİL İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜRİŞ PAZARLAMA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜRSOYLU İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GÜRSOYLU TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
HACI AHMET HACIİMAMOĞLU / İMAMOĞLU KARDEŞLER ANADOLU HALI
HANEDAN ÇEYİZ / AHMET KARAKAŞ
HANIM ELÇİ
HASAN ŞAKİROĞLU - YAŞAR ŞAKİROĞLU ADİ ORTAKLIĞI
HASIRCIOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT İMALAT VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
HAYATİ ÖZGÜN
HAZAL ALIŞVERİŞ MERKEZİ / HASAN GÖZÜBÜYÜK
HAZAL MUTFAK EŞYALARI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
HİKMET-ŞABAN YAVUZ HALI TEKSTİL DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
HİLAL DAYANIKLI TÜKETİM MAMÜLLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
HUZUR MAĞAZALARI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
HÜSEYİN AVNİ OCAK ANTİK MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOTORLU ARAÇLAR GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
HYS KÖROĞLU MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ
İBRAHİM YILMAZ VE ORTAKLIĞI
İKS ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İNCEHAN MOBİLYA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İNCESER HALI MOBİLYA VE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İSTANBUL ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İSTANBUL TİCARET ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KAFKAS HOME ZÜCCACİYE VE PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KALE GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KARADAĞ HALI MOBİLYA VE DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KARAKUŞ TİCARET / ENİS KARAKUŞ
KAYALAR TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KEMEROĞLU DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KERVAN HALI MOBİLYA MEFRUŞAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KERVAN HALI VE ÇEYİZ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KILIÇ PLAZA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI / TUNÇ RASİM KILIÇ
KIRKINCIOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ
KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KOLAY AVM, HALI MOBİLYA TEKSTİL VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KONAKLI İKİZLER HALI MOBİLYA BEYAZ EŞYA VE EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KÖROĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİ / HÜSEYİN KÖROĞLU
KÖROĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KVK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
LEYDİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TEKSTİL VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MARMARA ZÜCCACİYE ELEKTRONİK PLASTİK HIRDAVAT TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MEHMET AKİF YÜKSEK
MEHMET AKYÜZ / MEHMET AKYÜZ AVM
MEHMET BURAK TÖLEK
MEHMET MAHKEN / MEGA ÇARŞI MAĞAZALARI
MELİTA TOPLU TÜKETİM MADDELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MEMİCİOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MERCAN TİCARET / VEYSEL MERCAN
MERT MURAT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ISI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
METİN ZÜCCACİYE / AHMET METİN CAN
 
MEVLÜT ÖZ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MEVLÜT TAZEGÜL / EREN ÇEYİZ HALI VE ZÜCCACİYE
MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
MİRA ZÜCCACİYE VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MKY MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM ŞİRKETİ
MUHİTTİN TURĞUT / TURGUT TEKNO MARKET
MURAT DİKER ARAS EV ALETLERİ
MURTAŞLAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA GIDA TEKSTİL OTO KOMİSYONCULUK TELEKOMİNİKASYON KUYUMCULUK KAVAFİYE ZÜCCACİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MUSTAFA ZEYNEL ÖZMEN / NACAR TEKSTİL
MUTLU BAYRAKTAR / TÜTÜNCÜ AVM
MÜFTÜOĞLU KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET SANAYİ KOLLEKTİF ŞİRKETİ / İBRAHİM ETHEM MÜFTÜOĞLU VE ORTAKLARI
MÜFTÜOĞLU KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
NEVADA KÖROĞLU MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ZÜCCACİYE TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
NEZİRLER PAŞABAHÇE / EYÜP SABRİ ORAL
NURS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
NZM İTHALAT İHRACAT TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
OĞUZ MOBİLYA HALI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT GIDA TURİZM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ONAY ZÜCCACİYE / FAZIL AHMET ONAY
ONUR ÖZKARALAR KONFEKSİYON TUHAFİYE ÇEYİZ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
OSMAN KALAN
ÖZ ŞANAL ZÜCCACİYE VE DAYANIKLI TÜKETİM
ÖZAYDIN ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ ANONİM ŞİRKETİ
ÖZEVSEREN EV GEREÇLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZGÜNEŞ HIRDAVATÇILIK PAZARLAMA TİCARET VE İNŞAAT TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZİLDEM ZÜCCACİYE NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZKAN TİCARET / ALİ ÖZKAN
ÖZKAR TİCARET / AZİZ KARAKOYUN
ÖZMEN KARDEŞLER / MEHMET ÖZMEN VE AYŞE ÖZMEN
ÖZMEN KARDEŞLER ELEKTRONİK MOBİLYA İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZSAYIN ZÜCCACİYE / ZEYNAL CEM ÖZSAYIN
ÖZTUNÇ HALI TEKSTİL OTO ALIM SATIMI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZTUR PETROL TUR.MOB.TAŞ.İNŞ.KUY.GIDA SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.
ÖZ-TÜRKLER ELEKTRİK ELEKTRONİK MOBİLYA GIDA TEMİZLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ÖZYÖRÜKLER ZÜCCACİYE ELEKTRONİK EV GEREÇLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
RAMAZAN MESUT ÇİFTÇİ / ÇİFTÇİLER TİCARET
RAVZA MUTFAK EŞYALARI ELEKTRONİK EV ALETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI NAKLİYAT TURİZM TEMİZLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SARIBAŞ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SARIÇELİK KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT OTOMOTİV VE GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SARIÇELİK TİCARET BEYAZ EŞYA GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
SARP DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SC CANLAR GIDA TARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SEDAT MARANGOZ / MOBİLYA PARK
SELÇUK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SENET SEPET ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
SERDAR ZÜCCACİYE VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SEVETA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT GIDA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SEVGİ DEKO ZÜCCACİYE EV GEREÇLERİ / BÜLENT ATMACA
SOYLU ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
SOYLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI HALI MOBİLYA OTOMOTİV OTO LASTİK VE AKÜ TÜPGAZ TARIM ÜRÜNLERİ TARIMSAL GÜBRE ÇEŞİTLERİ ZÜCCACİYE MUTFAK EŞYALARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SOYLU TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM LPG TAŞIMACILIK DAĞITIM PAZARLAMA İNŞAAT TAAHHÜT VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
SULTAN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
SUN MAĞAZACILIK MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ŞAHİNLER HALI PAZARI / BEKTAŞ ŞAHİN
ŞAHMAR GIDA NAKLİYAT OTOMOTİV DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ŞEHZADE İNŞAAT MÜHENDİSLİK GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
ŞENPAZAR TİCARET ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
ŞERİT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ŞİNASİ KAYA OĞULLARI/AHMET KAYA - MEHMET KAYA
ŞİRVAN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
TAN ZÜCCACİYE / MUSTAFA İLKTAN
TANRISEVEN TİCARET / ÖZCAN TANRISEVEN VE ORTAĞI ZAHİT TANRISEVEN
TAŞPINAR HALI MOBİLYA TEKSTİL VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMETED ŞİRKETİ
TCHİBO KAHVE MAMÜLLERİ DAĞITIM VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TEKİNLER ZÜCCACİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
TEKNOTAY BİLİŞİM ELEKTRONİK OTOMOTİV KUYUMCULUK GIDA YAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TEKNOUYGUN E TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TEKZEN TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
TEMA MARKETÇİLİK BEYAZ EŞYA GIDA TEKSTİL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
TOKGÖZ TİCARET / SALİM TOKGÖZ
TUNÇ MOBİLYA HALI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
UÇARLAR ZÜCCACİYE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
UĞUR TİCARET / NECATİ YILDIRIM
UĞURLU DAHİLİ TİCARET / COŞKUN UĞURLU
UY-PA PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ
ÜÇKA TEKSTİL KONFEKSİYON İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ÜLKÜGRUP TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ
VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
VEYSEL ELEKTRONİK / MEHMET SALİH AY
YALÇIN KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA İNŞAAT İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YALÇIN TEBER ZÜCCACİYE HALI EV TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
YALOVA GELİNCİK ZÜCCACİYE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YAP İLETİŞİM ELEKTRONİK END.TEM.ÜRÜN.ZÜC.GÜV.TOPLU TEM.MED.SAĞ.HİZ.TEKS.AKAR.OR.ÜRÜN.HAYV.GID.İM.İÇKİ SİG.A.SİLAH MÜH.OTO İŞ MAK.TAŞ.KİRL.KUY.MAD.ELEKT.ÜR.İŞL.TUR.NAK.İNŞ.İTH.İHR.TAAH.TİC.LTD.ŞTİ.
YENİ KOZA TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ
YENİDÜNYA ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YILMAZLAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YİĞİT ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YÖN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YÖRÜK TİCARET / NURETTİN KARAKAYA
YTŞ MOBİLYA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
YUVADİZ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ
YUVAM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YÜCESOY GRANNI YAPI MARKET İNŞAAT MALZEMELERİ İNŞAAT EMLAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ZAMAN HALI MOBİLYA BEYAZ EŞYA İNŞ.NAK.TUR.ALIŞ.MER.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
ZEENPLUS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ZİNET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MADENCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ZİNKAR ALÜMİNYUM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ZİRVE BEYAZ EŞYA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ
ZOROĞLU ALIŞVERİŞ EĞİTİM İNŞAAT TARIM VE PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT TURİZM SEYAHAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ZÜCEM ZÜCCACİYE TEKSTİL KOZMETİK KONFEKSİYON DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ