ÇARK ÇEVİR

Bu promosyon Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından MPİ’nin 13.10.2021 tarih ve E-24951361-255.05.02-10260 sayılı izni ile MPİ’nin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

 25.10.2021 (saat: 00:01) ile 10.12.2021 (saat: 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde aşağıdaki listede belirtilen 58 BEŞLER MARKET, 6N MARKET, ACEM, AKMANSOY, AKSAZ AİLE KANTİNİ, AKUĞUR, AKYURT, ALP MARKET, ALTERNATİF, ALTUN, ALTUNBİLEKLER, ALYA MARKET, ANPA GROSS, AYPAM MARKETLER, AYRANPINAR, AYTU TARIM GIDA TUR., AZİZ BEBEK, BAHAR MARKET, BARIŞ GROSS, BAŞDAŞ, BEŞKARDEŞLER, BETÜL ÖZTEKİN, BİÇEN, BİZİM GIDA, BOYUMAR, BRAVO, CEM HİPER, CERGİBOZANLAR, ÇAĞRI, ÇAĞDAŞ, ÇARMAR, DEVGROSS, DOSTLAR, DURAK MARKET, EGE ÇARŞI, EGE MARKET, EGEŞOK, EĞİT-KOOP, ERGÜN MARKET, ESMAR, ESSEN AVM, ETİK, FİDANLAR, FURPA, GAP GROSS, GİZERLER, GROSERİ, GROSPER MARKET, GROSS, GROSS 38, GÜN MARKET, GÜNAY TEMİZLİK, GÜNKAY MARKET, GÜRMAR, HAKMAR, HALİL PEKDEMİR, HAPPY CENTER, HİJYEN DÜNYASI, HİJYEN MARKET, IRMAKLAR, KALAFATLAR, KALE MARKET, KANDIRMAZ, KARMATİK, KARPA, KENTPARK, KIRMIZI MARKET, KİBAROĞLU, KİLPA, KİM, LİDER, MAMA TÜRKİYE, MEPAŞ, MEVSİM, MEYNA, MOPAŞ, NAMLI, OLİ CENTER, ONUR MARKET, ONUR ÖZEN, ORUÇ MARKET, ÖRNEK MARKET, ÖZ AR, ÖZBESİN, ÖZCAN AYDEMİR, ÖZÇAM, ÖZÇELİKKAYALAR, ÖZDİLEK, ÖZHAN, ÖZKURUŞLAR, ÖZPAŞ AVM, SARIYER MARKET, SAYAR, SEMBOL, SEPET, SEYHAN, SHOW MARKET, SİMGE MARKET, SNOWY MARKET, ŞEHZADE, ŞEVİKOĞLU, TAHTAKALE SPOT, TEM MARKET, TEZGELKOM, TURKUAZ, UĞUR, UYSAL MARKET, WINMAR, YALÇIN MARKET, YİĞİDO MARKET, YUNUS, ZEKİ KARDEŞLER marketlerden Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait SMA 3 Devam Sütü ürünlerinden(SMA Optipro 3 400gr, SMA Optipro 3 800gr, SMA Optipro 3 1kg, SMA Comfort 3 400gr, SMA İyi Geceler 3 800gr) 125 TL ve üzeri tutarda alışveriş yaparak Qumpara uygulamasına ad, soyad, adres, telefon bilgileriyle birlikte üye olduktan sonra alışveriş fişinin/faturasının/e-arşiv faturasının fotoğrafını (fişin/faturanın/e-arşiv faturanın tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem tarafından kontrol edilip onaylandıktan sonra uygulama içinde yer alan online Nestle SMA çarkını çevirmeye hak kazanacaktır. Müşteriler, alışveriş fişi tarihinden itibaren 5 (Beş) gün içinde alışveriş fişini yükleyerek başvuruda bulunmamaları halinde kampanyaya katılım haklarını kaybedeceklerdir. Sisteme yüklenen fiş/fatura değerlendirilerek aynı fiş/fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura dikkate alınacak olup yükleme reddedilirse sebebi ile birlikte uygulama içerisinden yazılı olarak müşteriye bildirilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 

Çarkı çevirmeye hak kazananlar; 50 TL Opet Yakıt Puan, 30 TL Koton Hediye Çeki, 25 TL English Home Hediye Çeki ve 15 TL D&R Hediye Çeki ikramiyelerinden birini kazanacaktır. Kazanılan ödüllerden Opet Yakıt Puan dışındaki ödüller uygulama içerisinden katılımcılara iletilecek olup, Opet Yakıt Puan ödülünü kullanmak isteyen katılımcılar cep telefon numaralarını Opet Petrolcülük A.Ş ile paylaşacağını kabul etmiş sayılacaktır.

Opet Yakıt Puan;

·         Yakıt puanlar 20.12.2021 tarihinde yüklenecektir.

·         Yüklenen yakıt puanlar 30 Ocak 2022 tarihine kadar kampanyaya dahil Opet istasyonlarında sadece benzin veya motorin alışverişlerinde harcanabilecektir.

·         Müşterilerin puanlarını Opet istasyonlarında harcayabilmeleri için ödeme sırasında cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcama şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmeleri gerekmektedir.

·         Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler cep telefonu numaralarının Opet Petrolcülük A.Ş. ile paylaşılacağını kabul etmiş sayılırlar.

·         Harcanmayan hediye yakıt puanlar  tarihinde  31 Ocak 2022 silinecektir.

 

Koton Hediye Çeki;

·         Belirtilen Hediye Çeki Kodu Türkiye'deki tüm Koton mağazalarında kasa görevlisine " Qumpara’dan kazandığım hediye çekini kullanmak istiyorum" şeklinde belirtilerek kullanılabilir.

·         Koton hediye çekleri sezon, franchise ve outlet olarak tüm KOTON mağazalarında geçerlidir, online alışverişte geçerli değildir.

·         Hediye çekleri kupon metninde belirtilen tarihe kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan hediye çeki kodları geçersiz hale gelir.

·         Hediye çeki kodunun iadesi ve iptali yapılamaz; bedeli tahsil edilemez.

·         Hediye çekleri birleştirilerek kullanılamaz.

·         Kampanya konusu hediye çeki kodları; KOTON mağazalarında başka bir kampanya, indirim veya avantaj ile birleştirilemez.

English Home Hediye Çeki;

·         Hediye çeki kodu, kupon metninde belirtilen tarihe kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan hediye çeki kodları geçersiz hale gelir.

·         Satın alınan dijital hediye çeki tüm English Home mağazalarında geçerlidir.

·         Bir alışverişte birden fazla çek kullanılabilir.

·         Farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

·         Satın alınan hediye çeki iade edilemez.

·         Tüm ürünlerde geçerlidir.

·         Çek tutarının altındaki kullanımda artan bakiye iadesi olmaz, çek tutarının üzerindeki harcamada üzeri tamamlanabilir.

·         Çeki kullanabilmek için ödeme sırasında mağaza sorumlusuna kodun ibraz edilmesi gerekmektedir.

D&R Hediye Çeki;

·         Bu kampanya dahilinde hediye edilen D&R çekleri kupon metninde belirtilen tarihe kadar geçerlidir.

·         Bu tarihe kadar kullanılmayan hediye çeki kodları geçersiz hale gelir.

·         Hediye çeki kodunun iadesi ve iptali yapılamaz, bedeli tahsil edilemez.

·         Hediye çekleri birleştirilerek kullanılamaz.

·         Kampanya konusu hediye çeki kodları; başka bir kampanya, indirim veya avantaj ile birleştirilemez.

·         Hediye kampanya kodunun iadesi ve iptali yapılamaz; bedeli tahsil edilemez.

·         Kampanyada kodu stoklarla sınırlıdır.

Kazananlar ikramiyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez, değişiklik talep edilemez.

18 yaşından küçükler ile Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden kişiler katılabilirler.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes, bu kuralları kabul etmiş sayılır. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını ve gerekli görülmesi durumunda promosyonu herhangi bir neden gösterilmeksizin durdurma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya ilişkin değişiklikler Qumpara aplikasyonunda duyurulacaktır.