3 TL BAĞIŞ

Aralık ayı boyunca siz evdeki dostunuz için alışveriş yaptıkça, biz sizin adınıza barınaklara yardım ediyoruz.

#FislerQumparayaMamalarHayvanlara

1 – 31 Aralık tarihleri arasında, tüm Türkiye’deki herhangi bir zincir market, online alışveriş sitesi, veya pet store’dan yapacağınız her 20 TL ve üzeri PET MAMA alışverişinize karşılık 3 TL değerinde yardımda bulunacağız.

-Gönderdiğiniz fişlere karşılık gelen bağış tutarı “3 TL Qumpara Puan” olarak uygulama içerisindeki “QUMPARAM” alanınıza yüklenecek, ve kampanyanın sona ermesini takiben bakiyenizden düşülerek aşağıda belirtilen hayvan barınaklarına bağış olarak gönderilecektir.

-Kampanyaya katılmak için: 1 – 31 Aralık tarihleri arasında herhangi bir zincir market, online alışveriş sitesi, veya pet store’dan tek seferde toplam 20  TL veya üzeri pet mama alışverişi yapmış olmanız ve bu alışverişin kasa fişinin fotoğrafını Qumpara uygulaması içerisinden çekip göndermeniz gerekmektedir.

-Alışveriş fişi tarihi kampanya tarihleri arasında olmayan katılımlar geçersiz sayılacaktır.

- Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş fişinin içerisinde satın alınan ürünlerin “KEDİ MAMASI”, “KÖPEK MAMASI”, “HAYVAN MAMASI” şeklinde açık ve anlaşılır şekilde yazması gereklidir.

- Gönderilen fotoğraflar kontrol edildikten sonra bağış yapılmak üzere ödül kazanmaya hak kazananlara bilgisi uygulama içerisinden iletilir.

-Gönderdiğiniz fişlere karşılık gelen bağış tutarı “3 TL Qumpara Puan” olarak uygulama içerisindeki “QUMPARAM” alanınıza yüklenecektir.

-Kampanyanın sona ermesini takiben bu kampanya dahilinde kazandığınız ve bağış yapılacak tutar bakiyenizden düşülerek aşağıda belirtilen hayvan barınaklarına bağış olarak gönderilecektir.

 Kampanyaya katılmak için son geçerlik tarihi olan 31 Aralık günü gece yarısına kadar alışveriş fişlerinin Qumpara uygulaması ile okutulması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan katılımlar geçersiz sayılır.

- Kampanyaya katılım hakkınız sınırsızdır.

- Kampanyaya katılan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

- Farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile , aynı kişi tarafından açılan hesaplarla kampanyaya katılım, kurallara aykırı olup; tespiti halinde, hesapların iptali sağlanacaktır. Bir kullanıcı her bir kampanyadan (farklı numaralar ile üyelik gerçekleştirse dahi) kampanya koşullarında belirtildiği adette kazanabilmektedir.

- Kullanıcı, kullanım hakları ve aboneliği kendisine ait tek bir telefon hattı ile üyelik oluşturabilir. Kullanıcı bir cihazdan birden fazla üyelik oluşturamaz. Kullanıcı, üyelik sırasında kendisine ait tüm bilgileri, doğru, eksiksiz vermekle yükümlüdür. Kullanıcı, Kendisine ait olmayan, yanıltıcı, 3. Kişilere ait veya sahte bilgilerle oluşturulan veya tek bir cihazdan farklı bir telefon numaralarına bağlı olarak oluşturulan tüm üyeliklerden adli ve cezai olarak sorumlu olacağını bilir.

-Hediyeler, aboneler arasında transfer edilemez, abone olmayan 3. Kişilere kullandırılamaz. Para ile satılamaz. Takas, devir, temlik edilemez, depozito olarak kullanılamaz veya herhangi bir hesaba ödeme olarak aktarılamaz, ticari amaçlarla kullanılamaz.

-Tüketicilerin, kampanya  koşullarının herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik ve/veya geçersiz  bilgi ve belge ibraz etmesi halinde yapılan başvuru geçersiz sayılır işleme alınmaz.  

- Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. 

- Nobium Bilgi Teknolojileri A.ş savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar. 

- Katılımcı, bu kampanya kapsamında paylaşmış olduğu kişisel verilerinin işlenmesi ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında verilerin kaydedilmesini, depolanmasını, muhafaza edilmesini, açıklanmasını, aktarılmasını, sınıflandırılması ya da kullanılması, engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade ettiğini, anladığını kabul eder.

- 18 yaşından küçükler kampanyadan faydalanamazlar. 

- İşbu Kampanya, Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık A.ş şirketi ("QUMPARA") tarafından düzenlenmektedir. 

- Qumpara firmasının her zaman kampanayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Qumpara uygulaması ve Nobium Bilgi Teknolojileri şirketi, kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş fişinin orjinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.

- Sözkonusu kampanya kapsamında , katılımcılar tarafından gönderilen tüm fiş ve faturalar ilgili mükellef firma tarafından teyit edilmekte olup, iş bu teyit neticesinde sunulan fiş ve faturalar Vergi Usul Kanunu 359 vd maddeler  kapsamında  sahtecilik unsuru taşıdıklarının tespiti  halinde bu eylemi işleyen kişiler hakkında  TCK ilgili maddeleri kapsamında savcılığa  suç duyurusunda bulunulacaktır. 

- Sahte fatura düzenlenme ve bunu kampanya kapsamında sunma eylemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü maddi , manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı firmamız tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Bu hususta tüm hukuki haklarımızı saklı tutarız.  

- Uygulama içerisindeki sındaki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişler ile ilgili Apple Inc. , Google şirketlerinin herhangi bir katılımı, sponsorluğu veya sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple ve Google sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Apple ve Google’ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.

- Kullanıcı Sözleşmesi’ne ve Gizlilik Politikası’na Qumpara uygulaması üzerinden erişilebilir.

- Bu koşulların herhangi birine veya katılım tarihlerine uyulmayan eksik bilgi ile yapılan başvurular geçersiz sayılır.

Empati Derneği;

Empati Derneği, bireylerin ve kurumların; sokak hayvanlarıyla, sahipli hayvanlarla, doğayla, doğal yaşamla, toplumun farklı kesimlerinden insanlarla empati kurabilme yeteneğinin geliştirilmesi, bu bahsi geçen hedef kitlelerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak empati kurabilme üzerine eğitim programlarının, projelerin, etkinliklerin tasarlanması, uygulanması, tüm canlıların yaşam hakkına saygı temelli yaklaşımların yaygınlaştırılması amacı ile kurulmuştur.

Önceliği sokak hayvanlarımızın beslenme, barınma, tedavi ve korunma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam hakkı ihlallerinin engellenmesidir.

Bireysel katkıda bulunmak için http://www.empatidernegi.org/ adresinden derneğe düzenli bağış yapabilir  ya da mama bağışında bulunabilirsiniz.