20 TL PLAYLAND KREDİSİ HEDİYE

Kampanyaya katılmak için; 17 Ekim - 10 Aralık 2019 tarihleri arasında tüm  marketlerde, tek seferde/ tek fiş üzerinde  2 adet Dalin Köpük Sabun alışverişini gösteren kasa fişinin Qumpara uygulaması ile fotoğrafının çekilerek uygulama içerisine yüklenmesi gerekmektedir.

Alışverişi gösteren kasa fişinin fotoğrafını Qumpara uygulamasına yükleyen ve kampanya koşullarını yerine getiren kişiler, 20 TL değerinde Playland Kredisi hediye kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Qumpara uygulamasının mobil cihaza indirilip, kasa fişi veya fatura fotoğrafının uygulamaya yüklenmesi gerekmektedir.

- Kampanyadan faydalanabilmek için fiş üzerinde ürün ismi açık ve anlaşılır şekilde yazmak zorundadır. “Muhtelif Ürün” veya  “Kozmetik” şeklinde yazılan genel ifadelerin kullanıldığı fişler ile kampanyaya katılım sağlanamaz, ödül kazanılamaz.

-Yemek kartı ile yapılan ve mali değeri olmayan alışveriş fişleriyle kampanyaya katılım sağlanamaz.

- Online ve e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişlerde kampanya geçerli değildir.

 -Aynı kullanıcı kampanyadan sadece 2 kez yararlanabilir.

-Tüketiciler, alışveriş fişi tarihinden itibaren 5 (beş) gün içinde alışveriş fişini Qumpara uygulamasına yükleyerek başvuruda bulunmaması halinde kampanyaya katılım haklarını kaybedeceklerdir.

- Kampanya stoklarla sınırlıdır.

- Verilen şifre  31 Aralık 2019 tarihine kadar kampanyaya dahil Playland Eğlence Merkezlerinde 20 TL değerinde Kredi yüklemesi için kullanılır.

-Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Hediye bedelin parasal karşılığı talep edilemez, nakde çevrilemez ve takas edilemez.

-Kopaş Kozmetik, Playland ve Qumpara uygulaması kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Tüketiciler, kampanya dahilinde satın alınan promosyonlu ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. sorumluluğu olmadığını bilerek ve bu hususu kabul ederek kampanyaya katıldığını ve Dalin ürünlerinden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.’nin gayrikabili rücu ibra ettiğini beyan, kabul ve taahhüt ederler.

- Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.

- Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

-Uygulamada bulunan Market harita özelliği sadece bilgi amaçlıdır. Kampanya ödülü kazanılması kampanya satış noktaları adı ve ticari unvanları eşleşmesi ile mümkün olmaktadır.

- Katılımcı, bu kampanya kapsamında paylaşmış olduğu kişisel verilerinin işlenmesi ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında verilerin kaydedilmesini, depolanmasını, muhafaza edilmesini, açıklanmasını, aktarılmasını, sınıflandırılması ya da kullanılması, engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade ettiğini, anladığını kabul eder.

- 18 yaş altı kişiler kampanyadan yararlanamaz, katılsalar dahi hediye yakıt puanları almaya hak kazanamaz.

- Kampanya'dan kurum ve kuruluşlar ve mağaza çalışanları yararlanamaz. Tüzel kişiler kampanyadan ödül kazanamaz.

- Ürünün iade edilmesi halinde tüketicinin, bu Kampanya Koşulları kapsamında aldığı hediyeyi veya Kampanya kapsamında hak kazandığı hediye bedelini de iade etmesi gerekmektedir.

- Farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile, aynı kişi tarafından açılan hesaplarla kampanyaya katılım, kurallara aykırı olup; tespiti halinde, hesapların iptali sağlanacaktır. Bir kullanıcı her bir kampanyadan (farklı numaralar ile üyelik gerçekleştirse dahi) kampanya koşullarında belirtildiği adette kazanabilmektedir.

- Kampanyaya dahil olan firmalar kampanya koşullarında her zaman değişiklik yapabilir ve istediği zaman kampanyayı sona erdirebilir.

- Nobium Bilgi Teknolojiler şirketi kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş fişinin orjinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.

-Kullanıcı’nın işbu belirtilen Koşullar’a aykırı davrandığının tespiti halinde, Şirket’in Kullanıcı’nın  üyeliğini askıya almaya veya Uygulama’dan tamamen çıkarma hakkını saklı tutar.Kullanıcı işbu madde kapsamında askıya alınan hallere rağmen Milli Piyango İdaresi düzenlemeleri kapsamında herhangi bir nedenle çekilişe katılma hakkını elde ettiği hallerde, askıya alınma ve kötüye kullanım sebebi ile sadece mevzuatla sınırlı olmak üzere sadece çekilişe katılabileceğini, uygulama üzerinden başka hiçbir kampanyaya katılamayacağı, uygulamadan sadece ilgili mevzuat nedeni ile geçici olarak çekilişle sınırlı olmak üzere yararlanabileceğini bilir. Şirketin Kullanıcının işbu madde kapsamında kampanyalara katılımını sınırlama ve kampanyadan yararlandırmama hakkı saklıdır.

- Sözkonusu kampanya kapsamında , katılımcılar tarafından gönderilen tüm fiş ve faturalar ilgili mükellef firma tarafından teyit edilmekte olup, iş bu teyit neticesinde sunulan fiş ve faturalar Vergi Usul Kanunu 359 vd maddeler  kapsamında  sahtecilik unsuru taşıdıklarının tespiti  halinde bu eylemi işleyen kişiler hakkında  TCK ilgili maddeleri kapsamında savcılığa  suç duyurusunda bulunulacaktır.

- Sahte fatura düzenlenme ve bunu kampanya kapsamında sunma eylemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü maddi, manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı firmamız tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Bu hususta tüm hukuki haklarımızı saklı tutarız. 

- Uygulama içindeki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişlerle ilgili Apple Inc.’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Apple’ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.

- Kullanıcı Sözleşmesi’ne ve Gizlilik Politikası’na Qumpara uygulaması üzerinden erişilebilir.