KAFA TOPU 200 ELMAS

28 Şubat - 31 Mart 2020 tarihleri arasında tüm Türkiye de ki ulusal ve zincir mağazalardan tek fiş üzerinde 11,5 TL ve üzeri Sütaş Krem veya Üçgen Peynir ürünleri satın alan ve alışverişi gösteren alışveriş fişinin/faturasının fotoğrafını Qumpara uygulamasına gönderen kişilere oyunlarda ödüller verilecektir.

Ödülü kazanabilmeniz için, "Kafa Topu 2" oyunundaki  teklife tıkladıktan sonra fişinizin fotoğrafını göndermeniz gerekmektedir.

Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve bu kampanyaya katılan herkes koşulları eksiksiz Kabul etmiş sayılır:

- Belirtilen tarihler arasında tüm marketlerde tek seferde toplam 11,5 TL veya üzeri Sütaş Krem veya Üçgen Peynir ürünleri alışverişi yapmış olmanız ve bu alışverişin kasa fişinin fotoğrafını Qumpara uygulaması içerisinden çekip göndermeniz gerekmektedir. 

- Alışveriş fişi tarihi kampanya tarihleri arasında olmayan katılımlar geçersiz sayılacaktır.

- Kampanyadan ödül kazanabilmek için alışveriş fişinin içerisinde satın alınan ürünlerin isimlerinin açık ve anlaşılır şekilde yazması gereklidir. "Muhtelif ürün" veya "gıda ürünü" şeklinde yazılan fişler ile kampanyaya katılınsa dahi ödül kazanılamaz.  

Kampanyaya aynı kişi en fazla bir kez katılabilir.

 

- Gönderilen fişler 48 saat içerisinde kontrol edilir ve kampanya şartlarına uyan tüketicilere kazanmış olduğu ödül kupon kodu bilgisi uygulama içerisinden bildirilir.

 

- Kampanya dahilinde kazanılan ödül oyunu yerine geçen kupon kodu bilgisi uygulama içerisindeki “Qumparam”  alanına eklenir.

 

- Kupon kodunu oyun ödülüne çevirmek için oyun içerisinde yer alan Qumpara Teklifleri butonuna tıklanması, açılan Teklifler ekranında, “Ödül kupon kodunuzu girin” yazan yere kupon kodu girilmesi ve sağ taraftaki yeşil butona tıklanması gerekmektedir. Kod başarı ile girildi mesajı alındıktan bir süre sonra ilgili ödül ilgili hesaba yüklenecektir. Ödül altınların hesabınıza geçmediği bir durumla karşılaşırsanız uygulamayı kapatıp açmayı deneyin eğer hala sorun devam ediyorsa oyununuzun destek servisine Qumpara kodunuz ve sorun detayı ile çağrı açabilirsiniz. 

 

- Uygulama içerisindeki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişler ile ilgili Apple Inc. , Google şirketlerinin herhangi bir katılımı, sponsorluğu veya sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple ve Google sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Apple ve Google’ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz