QUMPUAN HEDİYE

Bu kampanyadan kazanılan QumPuanlar nakde çevrilemez, yalnızca hediye çekinde kullanılabilir, talihliden başkası tarafından kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılan QumPuan’lar ile birleştirilmesi durumunda dahi yalnızca hediye çekine dönüştürülebilir.

 

Bu promosyon Mpi’nin 19.06.2023 tarih ve E-24951361-255.05.02-39443 sayılı izni ile Mpi’nin kapsamı dışında düzenlenmektedir. 01.07.2023 (saat: 00:01) ile 31.07.2023 (saat: 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’ye ait Elidor, Dove, Clear, Signal, Rexona, Simple, Vaseline markalı tüm ürünler ve Axe markalı deodorant ürünlerinden 350 TL’lik alışveriş yapan (her 350 TL’lik alışveriş için 1 çark çevirme hakkı) müşteriler, IOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına veya tabletlerine ücretsiz olarak indirdikleri Qumpara uygulamasına ad, soyad, adres, telefon bilgileriyle birlikte üye olduktan sonra “Unilever Kişisel Bakım Ürünleri ile Yaz Kampanyası” kampanya adını seçerek alışveriş fişinin/faturasının/e-arşiv faturasının fotoğrafını (fişin/faturanın/e-arşiv faturanın tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem tarafından kontrol edilip onaylandıktan sonra fiş/fatura/e-arşiv fatura üzerindeki her 350 TL’lik Elidor, Dove, Clear, Signal, Rexona, Simple, Vaseline markalı tüm ürünler ve Axe markalı deodorant ürün alışverişi 200 TL değerinde QumPuan, 150 TL değerinde QumPuan, 100 TL değerinde QumPuan ve 50 TL değerinde QumPuan ikramiyelerinden birini kazanacaktır.

Kazanılan QumPuanlar; üye olunan hesaba 7 gün içerisinde tanımlanacak olup tüketiciler kazandıkları puana karşılık gelen ürün ve hizmetleri Qumpara uygulamasından alabilecektir.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Gerektiği takdirde katılımcıdan, kendisinin 18 yaşından büyük olduğunu gösteren belge sunması istenebilir. Bu sınırlamalara dahil olan veya istenen belgeleri temin etmeyen katılımcılar kazanmış olsalar dahi kampanya içerisinde yer almaz ve katılımcı hakkını kaybeder. Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden kişiler katılabilirler.

Kazananlar ikramiyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz. Katılım esnasında girilen bilgilerin doğruluğu katılımcının sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması nedeniyle hediyenin ulaştırılamaması durumunda sorumluluk katılımcıya aittir.

Unilever sürece ilişkin teknik veya başka türlü aksaklıklar sebebiyle sorumlu tutulamaz.

Kampanyaya katılım için internet erişim maliyeti tüketiciye aittir. Katılımcılardan, IOS veya Android altyapısından kaynaklanan nedenlerle katılımın gerçekleşememesi, geç gerçekleşmesi eksik ve/veya hatalı katılım yapılması durumunda Unilever bu durumdan sorumlu tutulamaz.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi, koşullar ve yükümlülüklerin devamı için lütfen Qumpara uygulamasındaki Katılım Koşullarını okuyunuz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes, bu kuralları kabul etmiş sayılır. Unilever kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını ve gerekli görülmesi durumunda promosyonu herhangi bir neden gösterilmeksizin durdurma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya ilişkin değişiklikler Qumpara uygulamasında duyurulacaktır. Detaylı bilgi ve sorularınız için Qumpara uygulamasındaki destek bölümünü ziyaret edebilir veya Qumpara Danışma hattından (0850 242 46 07) destek alabilirsiniz.

 

QumPuan Katılım Koşulları:

  • Tüketiciler, QumPuan’larına, hesaplarındaki Qumparam bölümünden ulaşabilir.
  • Tüketicilerin, QumPuanlarının yüklendiği tarih itibariyle 1 ay içerisinde hediye çeki/ödül seçimlerini yapmaları gerekmektedir, bu sürede kullanılmayan QumPuanlar geçerliliğini yitirir ve otomatik olarak sistemden silinir.

 

Ödüle Çevirmek İçin;

  • Qumparam’da bulunan QumPuan kısmından ‘Ödüle Çevir’ butonuna tıklanır.
  • Ödüle Çevir katalog sayfasında her bir hediye seçeneği ve Qum karşılığı yer almaktadır.
  • Dönüştürmek istenilen ödüle tıklanıldığında ödülün değerine göre ilgili puan QumPuan bakiyesinden düşer ve ödül ayrı bir hediye çeki kodu olarak cüzdan sayfasına eklenir.
  • Alınan hediye çeki kodu ve kullanım ayrıntıları Qumpara cüzdanda görüntülenecektir.
  • Katalog sayfasındaki ödüller stoklarla sınırlıdır ve dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Katalogda yer alan hediye çeki ve ödüller ile ilgili Qumpara’nın herhangi bir taahhüdü bulunmamaktadır.
  • Bu kampanyadan kazanılan QumPuanlar nakde çevrilemez, yalnızca hediye çekinde kullanılabilir, talihliden başkası tarafından kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılan QumPuan’lar ile birleştirilmesi durumunda dahi yalnızca hediye çekine dönüştürülebilir.