H&M VEYA MİGROS DİJİTAL KOD

15 Eylül – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında Türkiye genelindeki kampanyaya dahil eczanelerden Etat Pur ürün alışverişi yapan, Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler katılabilir.

Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve bu kampanyaya katılan herkes koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılır:

  • 15 Eylül – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında Türkiye genelindeki kampanyaya dahil eczanelerden tek seferde/tek fatura üzerinde 1400 TL ve üzeri Etat Pur ürünlerinden satın alan tüketiciler 400 TL değerinde H&M Hediye Kart Kodu, 2240 TL ve üzeri Etat Pur ürünlerinden satın alan tüketiciler 750 TL değerinde Migros Dijital Alışveriş Kodu, 2990 TL ve üzeri Etat Pur ürünlerinden satın alan tüketiciler ise 1.250 TL değerinde Migros Dijital Alışveriş Kodu kazanacaktır.
  • Kampanya Kofreler hariç tüm ürünlerde geçerlidir.
  • Tüketiciler, kampanya bitiş tarihine kadar kampanya katılım başvurusunda bulunmalıdırlar.
  • “Muhtelif Ürün”, “Itriyat” veya “Kozmetik” şeklinde yazılan genel ifadelerin kullanıldığı fişler ile kampanyaya katılım sağlanamaz, ödül kazanılamaz.
  • Tüketicilerin, bu fişler ile ödül kazanabilmeleri için almış oldukları Etat Pur Nemlendirici ve Temizleyiciürünlerinde, ürünlerin barkodlarının üzerlerinde uygulamaya kayıtlı kullanıcı kişinin adı yazılı olacak şekilde barkod görüntüsü ile birlikte alışveriş fişinin fotoğrafını çekerek n barkodlarını keserek fiş ile birlikte uygulamaya yüklemeleri gerekmektedir.
  • Pure Active ürünleri için ise, yine ürünlerin barkodlarının üzerinden uygulamaya kayıtlı kullanıcı kişinin adı yazılı olacak şekilde barkodların kesilerek alışveriş fişi ile birlikte fotoğrafını çekerek uygulmaya yüklemeleri gerekmektedir.
  • Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için barkodların üzerinde uygulamaya kayıtlı kullanıcı kişinin adı yazılı olmalıdır. Barkod üzerinde yazılı isim ile uygulamaya kayıtlı olan kişi isminin aynı olmaması durumunda kampanya katılımı geçersiz sayılacaktır, barkodsuz gönderilen fişler işleme alınmayacaktır.
  • Kanaldan alınan fişlerin üzerinde kampanyalı ürüne ait SKU olması ve kampanyalı ürün adının açık olarak fiş üzerinde yazıyor olması halinde katılımcılardan barkod gönderilmesi talep edilmeyecektir.
  • Gönderilen fiş/faturalar en geç 48 (kırksekiz) saat içerisinde kontrol edilir ve kampanya şartlarına uyan kullanıcıların kazanmış oldukları H&M Hediye Kart Kodu ve Migros Dijital Alışveriş Kodu başvurunun değerlendirilme tarihi itibariyle 15 gün sonrasında uygulama içerisinden bildirim yoluyla iletilir.
  • Tüketici, T.C. Kimlik numarasını doğru bir şekilde girdiği taktirde ödülünü görüntüleyebilecektir.
  • Tüketicilerin, kampanya koşullarının herhangi birine veya sürelerine uymamaları, eksik ve/veya geçersiz bilgi ve belge ibraz etmeleri halinde yapılan başvurular geçersiz sayılır, işleme alınmaz.
  • Katılımcı kampanyaya 1 kez katılabilir.
  • Kampanya yukarıda belirtilen tarihte gece yarısı sona erer. Bu tarihten sonra gönderilen kasa fiş/faturaları geçersiz sayılır. 
  • Mali değeri olmayan belgeler, satış fişi kopyası ve sevk irsaliyesi, bilgi fişi ile yapılan katılımlar kabul edilmemektedir. Yırtık-parçalanmış fiş/fatura veya genel ifadelerin yer aldığı fiş ile kampanya katılımı mümkün değildir, sadece Qumpara uygulamasının standartlarına uygun olacak şekilde cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflar bakımından geçerli olacaktır. Buna göre sadece çıplak gözle okunabilen, bulanık olmayan orijinal fiş fotoğrafı ile katılım sağlanabilmektedir.
  • Kullanıcı, kullanım hakları ve aboneliği kendisine ait tek bir telefon hattı ile üyelik oluşturabilir. Kullanıcı bir cihazdan birden fazla üyelik oluşturamaz. Kullanıcı, üyelik sırasında kendisine ait tüm bilgileri, doğru, eksiksiz vermekle yükümlüdür. Kullanıcı, kendisine ait olmayan, yanıltıcı, 3. kişilere ait veya sahte bilgilerle oluşturulan veya tek bir cihazdan farklı bir telefon numaralarına bağlı olarak oluşturulan tüm üyeliklerden adli ve cezai olarak sorumlu olacağını bilir.
  • Geçerlilik tarihine kadar kullanılmayan ve geçerliliğini yitiren kodların yerine yenisi verilmez, değiştirilmez veya para iadesi yapılmaz, bedeli tahsil edilemez. Süresi içinde kullanılmayan ve ücretsiz indirim hakkı içeren Hediye Çeki kodlarına ilişkin Migros, H&M, QUMPARA ve Etat Pur herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
  • Tüketiciler, Qumpara uygulamasından kaynaklanan haller hariç olacak şekilde kampanya dahilinde satın alınan promosyonlu ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden QUMPARA’yı, kampanyalı ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden QUMPARA’yı gayrikabili rücu ibra ettiğini beyan, kabul ve taahhüt ederler.
  • Burada geçen kampanya koşullarına ilişkin her türlü uyuşmazlık Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
  • QUMPARA ve Etat Pur savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Nobium, kullanıcı bilgileri ve kampanyaya katılan kişilere ait finansal içerikte herhangi bir veriyi kampanya düzenleyicisi ile paylaşmayacaktır. Kampanya katılımcıları onayladıkları sözleşmelerdeki koşullar ve KVKK korunması kapsamındaki Aydınlatma Metni’nde yer alan açıklamalar haricinde bilgileri 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.
  • İşbu Kampanya, QUMPARA tarafından düzenlenmektedir.
  • QUMPARA kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş faturasının orijinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Etat Pur kampanya koşullarında her zaman değişiklik yapabilir ve istediği zaman kampanyayı sona erdirebilir. Değişiklikler, Qumpara uygulamasında ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir. QUMPARA ve Etat Pur önceden haber vermeksizin kampanyanın her türlü içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Söz konusu kampanya kapsamında, katılımcılar tarafından gönderilen tüm faturalar ilgili mükellef firma tarafından teyit edilmekte olup, işbu teyit neticesinde sunulan faturalar Vergi Usul Kanunu 359 vd maddeler kapsamında sahtecilik unsuru taşıdıklarının tespiti halinde bu eylemi işleyen kişiler hakkında TCK ilgili maddeleri kapsamında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.
  • Sahte fatura düzenlenme ve bunu kampanya kapsamında sunma eylemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü maddi, manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı Qumpara veya Etat Pur tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Bu hususta tüm hukuki haklarımızı saklı tutarız. 
  • Uygulama içerisindeki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişler ile ilgili Apple Inc. ve Google Inc. Şirketinin herhangi bir katılımı, sponsorluğu veya sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple ve Google sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Google ve Apple'ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.
  • Kullanıcı Sözleşmesi’ne ve Gizlilik Politikası’na Qumpara uygulaması üzerinden erişilebilir.
  • Qumpara kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.

 

MİGROS - DİJİTAL ALIŞVERİŞ KODU KULLANIM KOŞULLARI

 

  • Hediye kod, Sanal Market, Migros mağazaları ve Macrocenter kasalarında yapılan alışverişlerde kullanılmaktadır.
  • Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde bir alışverişte tutarın %80’i için bir adet kod kullanılabilmektedir.
  • Mağazalardan yapılan alışverişlerden bir alışverişte birden fazla kod kullanılması mümkündür.
  • Hediye kodu tek kullanımlıktır. Hediye kodunun kullanıldığı alışverişin iptal veya iade edilmesi durumunda kupon kodu tekrar kullanılamaz ve indirim tutarı hesaba tekrar yüklenmez.

 

H&M – HEDİYE KART KODU KULLANIM KOŞULLARI

 

  • H&M Hediye Kart kodları son kullanma tarihi kupon metninde belirtilen tarihe kadar geçerlidir.
  • Kart Kodlarını hm.com adresinden yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz.
  • Alışverişinizi tamamladıktan sonra Ödeme araçları ekranından "Ödemeler&İndirim" > Hediye Kartı İle Ödeme'yi seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.
  • İndirim kodu alanına lütfen girmeyiniz. Kodlarımız HEDİYE KART KODU olarak geçerlidir. İndirim kodu değildir.
  • İade Koşulları: Siparişiniz için iki farklı ödeme yöntemiyle ödeme yaptıysanız, önce ikinci ödeme yönteminiz için geri ödeme alırsınız. Örneğin, siparişiniz için hediye kartı ve kredi kartı ile ödeme yaptıysanız, önce kredi kartında size geri ödeme yapılır. İade ettiğiniz ürünlerin değeri kredi kartı ile ödenen tutarı aşarsa, geri kalanı e-hediye kartı olarak iade edilir. İade işleminiz gerçekleştikten sonra size bir H&M Ürün Değiştirme Kartı e-posta ile gönderilecektir. 

 

GEÇERLİ ECZANE LİSTESİ

 

ECZ. ADI İl İlçe
ALSANCAKPARK ECZ.-ECZ.BURÇİN ŞABOOĞLU İzmir Konak
ATAKENT ZİRVE ECZANESİ- ECZ. YÜKSEL TURAN İzmir Karşıyaka
ATAŞEN ECZANESİ-ECZ.EMİR ATAŞEN İzmir Karşıyaka
AYLİN ÇOBAN ECZANESİ-ECZ.AYLİN ÇOBAN İzmir Karşıyaka
AYŞE GÜÇLÜ ECZANESİ-ECZ.AYŞE GÜÇLÜ İzmir Konak
BABADAN ECZ.-ECZ. ALİ HAKAN KERCİ  İzmir Konak
BAŞAK ULUSLU ECZANESİ-ECZ.HÜSNİYE BAŞAK ULUSLU İzmir Gaziemir
BERK ÖKTEM ECZANESİ-ECZ.SAİT BERK ÖKTEM İzmir Konak
BETÜL ECZANESİ-ECZ.ELİF TEZCAN İzmir Bornova
BİÇER ECZANESİ-ECZ.ETHEM BİÇER Manisa Salihli
BURCU ECZ-ECZ.TÜLAY NURİYE KARAGÖZ İzmir Bornova
CADDE ECZANESİ-ECZ.ŞEVKİ ULEMA İzmir Bornova
CEREN DİRİN ECZANESİ-ECZ.CEREN DİRİN İzmir Konak
ÇİÇEKLİ ECZANESİ-ECZ.SEDA ÇİÇEKLİ İRTEM İzmir Bornova
DEFNE ECZ.-ECZ.UĞUR UÇAR İzmir Konak
DENİZ BOSTANLI ECZANESİ-ECZ.İBRAHİM DERE İzmir Karşıyaka
DEVA ECZANESİ-ECZ.MERAL BİLGİÇ İzmir Karşıyaka
DOĞA ECZANESİ-ECZ.MERVE ALİYAZICIOĞLU İzmir Bornova
ECZANE BORNOVA MAVİ-ECZ.MELİSA DENİZ GÜVEN İzmir Bornova
ECZANE FORUM-ECZ.ALİ TAYKUT İzmir Bornova
ECZANE NATURA-ECZ.NESRİN ULEMA İzmir Bornova
GÜLTEKİN ECZ-ECZ.BİRSEL GÜLTEKİN İzmir Buca
GÜVEN ECZZANESİ - ECZ. BUKET PALA İzmir Torbalı
GÜVEN ECZANESİ-ECZ.CANAN PALA İzmir Menderes
İRİER ECZANESİ-ECZ.GAMZE İRİER Manisa Yunusemre
KARŞIYAKA ÇAĞDAŞ ECZ-ECZ.MUKADDER YILMAZ İzmir Karşıyaka
KESELİ ECZ.-ECZ.EMİNE KESELİ İzmir Tire
KONAK SAYINER ECZ.ECZ.CÜNEYT SAYINER İzmir Konak
KOZMOZ ECZ. - ECZ. CEM TOLGA ÇELİK İzmir Konak
OKSİJEN ECZ.-ECZ.MUSTAFA ŞENALDI Aydın Kuşadası
OKSİJEN ECZ-ECZ.AYLİN KURTULMUŞ İzmir Balçova
OKYANUS ECZANESİ-ECZ.PINAR ŞENALDI Aydın Kuşadası
ORGANİK ECZANESİ - SEDA KARAKAŞ İzmir Karşıyaka
ÖYKÜM ECZANESİ-ECZ.ÖYKÜM AYTEKİN Manisa Merkez
ÖZDEMİR ECZANESİ-ECZ.BAYRAM ÖZDEMİR İzmir Çeşme
PALANDUZ ECZ-ECZ.NEŞE PALANDUZ İzmir Konak
PLATİN ECZANESİ - ECZ. NURİ ONUR BAYKAL İzmir Merkez
PRİME ECZ. - ECZ.SILA KARA BAY Manisa Yunusemre
SARIKAYA ECZANESİ-ECZ.GÜLGÜN KARAGÜL İzmir Ödemiş
SAYGIN ECZANE-ECZ.HATİCE KARATAŞ İzmir Karşıyaka
SİBEL ATLAS ECZANESİ-ECZ.SİBEL ATLAS İzmir Konak
ŞEHİR ECZANESİ-ECZ.VEDAT ARGUNDOĞAN İzmir Bayraklı
TORBALI MERKEZ ECZANESİ-ECZ.AYŞEGÜL ASLI KOCABAŞ İzmir Torbalı
TURUNCU ECZANESİ-ECZ.FULYA GEZGİNCİ Aydın Söke
URLA NATUREL ECZANESİ-ECZ.ÇAĞLAGÜL ÖZÇELİK İzmir Urla
YAŞDAL ECZANESİ-ECZ.GÜLER YAŞDAL İzmir Gaziemir
YENİ ÖZCAN ECZ-ECZ.ALİ ÖZCAN İzmir Konak
ALKENT 2000  ECZANESİ-ECZ.BANU ERASLAN İstanbul Büyükçekmece
BAHÇEŞEHİR ECZANESİ-ECZ.MELTEM DİZENLER İstanbul Büyükçekmece
BAHÇEŞEHİR PARK ECZ.-ECZ.ŞEYDA İLTER İstanbul Başakşehir
BAŞAK ECZANESİ-ECZ.BAŞAK KOÇAK İstanbul Zeytinburnu
BOSPHORUS CİTY ECZ.-ECZ.TÜRKAY ATEŞ İstanbul Küçükçekmece
ÇINAR ECZANESİ - ECZ.VOLKAN BÜLENT AKGÜNER İstanbul Bağcılar
ECZANE PHARMATAKÖY-ECZ.AYSU GÜLER İstanbul Bakırköy
ECZANE POLEN-ECZ.MELTEM POLEN ERKOÇKAR İstanbul Bahçelievler
EDA ECZANESİ-ECZ.FERDA DERVİŞOĞLU İstanbul Bakırköy
ECZANE LARUS-ECZ.NESLİŞAH GÜNDOĞAN İstanbul Eyüp
FORUM İSTANBUL ECZ.-EC.DAMLA POYRAZ İstanbul Bayrampaşa
FUNDA ECZANESİ-ECZ.FUNDA ALADAĞ TÜLÜ İstanbul Küçükçekmece
GALLERİA ECZ-ECZ.CANAY ÖZGİRAY İstanbul Bakırköy
HAN ECZANESİ-ECZ.GÜLŞAH SANCAK KAYA İstanbul Büyükçekmece
IŞIL ECZANESİ-ECZ.IŞIL AĞIŞ İstanbul Bakırköy
NİL ECZANESİ-ECZ.NİL KIVANÇ İstanbul Bahçelievler
HİLAL ECZANESİ-ECZ.HİLAL EROL İstanbul İkitelli
LA VİDA ECZANESİ-UZM.ECZ.GÖKNUR GÖKER İstanbul Merkez
ECZANE MAVİ-ECZ. FAYSAL SOYSAL İstanbul Şişli
İNAN ECZANESİ-ECZ.ASLIYA İNAN ÖZDEMİR İstanbul Bakırköy
ECZANE CADDE GAMZE-ECZ.GAMZE ODABAŞI KILIÇKAYA İstanbul Kadıköy
KENT MEYDANI ECZANESİ-ECZ.HASAN BASRİ ERTUĞRUL İstanbul Başakşehir
SEMA UYSAL ECZANESİ-ECZ.SEMA UYSAL İstanbul Şişli
SU ECZANESİ-ECZ.DERYA OMURTAK İstanbul Bahçelievler
KIVANÇ ECZANESİ-ECZ.MEHMET FATİH KIVANÇ İstanbul Bahçelievler
ZEKERİYAKÖY ECZ.-ECZ.SUNA UĞUR KUTLUGİL İstanbul Sarıyer
KULE ECZANESİ-ECZ.SADIK ÖZMAT İstanbul Avcılar
MELEK ECZ-ECZ.CANAN ÇETİN ATEŞ İstanbul Bakırköy
METROKENT ECZANESİ-ECZ.FATMA ERTUĞRUL İstanbul Başakşehir
NEVAL BİRİCİK ECZ.-ECZ.ELİF NEVAL BİRİCİK İstanbul Büyükçekmece
POZİTİF ECZANESİ-ECZ.LEVENT KEREM HELVACI İstanbul Ataköy
SEDEF ECZ-ECZ.SEDEF BÜRGE İstanbul Eyüp
ANNEM ECZANESİ-ECZ.GÜLEN FÜSUN DOLKAY İstanbul Kadıköy
DİNÇ ECZANESİ-ECZ.GONCA DİNÇ İstanbul Eyüp
ZORLU CENTER ECZ.-PINAR ARI ŞENTUĞ İstanbul Beşiktaş
ECZANE HASEKİ TİLLO-ECZ.ALİ İHSAN TEKÇE İstanbul Fatih
DEDEM ECZ-ECZ.FUNDA FİGEN ŞİRİN BAL İstanbul Üsküdar
AYŞE LERZAN ECZANESİ-ECZ.AYŞE LERZAN KÖROĞLU İstanbul Kadıköy
MARMARA FORUM ECZ.-ECZ.CEYLAN KÖROĞLU İstanbul Bakırköy
BUYAKA PLUS ECZ.-ECZ.SELEN TEKER İstanbul Ümraniye
ECZANE AKBATI-ECZ.HALE ELMAS SIĞIRCI İstanbul Esenyurt
RUMELİ 70 ECZ.-ECZ.EZGİ NEVÇEHAN KOÇAK İstanbul Şişli
MARKA CITY ECZANESİ-ECZ.CİHAT YILMAZ İstanbul Büyükçekmece
STARCİTY ECZ-ECZ.SERVER KILIÇPARLAR İstanbul Bahçelievler
PERA ECZANESİ-ECZ.SEHER TURGUT İstanbul Beyoğlu
PİYALEPAŞA ECZ.-ECZ.SELEN ROYLAS İstanbul Beyoğlu
TAHTAKALE ECZ.-ECZ.VARİSİ MUHAMMED ABACI İstanbul Fatih
MERKEZ ECZANESİ-ECZ.ONUR ALİOĞLU İstanbul Şişli
ARMAĞAN ECZANESİ-ECZ.R.ARMAĞAN ENER İstanbul Maltepe
TUBA ECZANESİ-ECZ.TUBA CÜEZ İstanbul Büyükçekmece
ÇENGELKÖY ECZ-ECZ.OSMAN DEMİRCİ İstanbul Üsküdar
ECZANE NİSH-ECZ.DİDEM ESİN ESENLİKÇİ ERDEM İstanbul Maltepe
ATAŞEHİR PLUS ECZ.-ECZ.SERDAR TEKER İstanbul Kadıköy
GÖKSU ECZ-ECZ.F.FÜSÜN DEMİRCİ İstanbul Beykoz
ECZANE BUTİK NİŞANTAŞI-ECZ.İPEK EROL İstanbul Şişli
İSTİKLAL CADDE ECZANESİ-ECZ.KASIM ATİLLA KAPLAN İstanbul Beyoğlu
TEŞVİKİYE ECZANESİ-ECZ.PROF.DR.DİLEK DEMİR EROL İstanbul Şişli
NİSPET ECZ-ECZ.ZEMZEME DENKDEMİR İstanbul Şişli
MİMAR SİNAN ECZ-ECZ.MİNE GÜLEN İstanbul Üsküdar
MÜHÜRDAR ECZANESİ-ECZ.GÜLİN OSKUI İstanbul Kadıköy
SELAY ECZANESİ-ECZ.ALİ EFEOĞLU İstanbul Şişli
VIAPORT ECZANE-ECZ.ARMA ÇINAROĞLU İstanbul Pendik
TİJEN ECZANESİ-ECZ.TİJEN EROGLU BARAK İstanbul Maltepe
VİTAMİN ECZ-ECZ.SONNUR AŞIKKUTLU İstanbul Kadıköy
CUMHURİYET ECZ-ECZ.FEVZİ MÜFTÜGİL İstanbul Şişli
ECZANE GÜLAY ÖNER-ECZ.GÜLAY ÖNER İstanbul Maltepe
ECZANE OPTİMUM-ECZ.SANEM MUMCU İstanbul Kadıköy
ECZANE MEYDAN -ECZ.ZEHRANUR ÇINAROĞLU İstanbul Ümraniye
İSTMARİNA ECZANESİ-ECZ.İBRAHİM KELEŞ İstanbul Kartal
KEKİK ECZANESİ-ECZ.CAHİDE KÜÇÜKOĞLU İstanbul Kadıköy
METRO BOSTANCI ECZANESİ-ECZ.NURAY KAYA İstanbul Maltepe
BİZİM ECZANE-ECZ.AYFER DENİZOĞLU İstanbul Kadıköy
CANPARK ECZANESİ-ECZ. ÖZLEM PEHLİVAN İstanbul Ümraniye
ELİT ECZANESİ-ECZ.MUSTAFA ÖMER SARIŞIN İstanbul Kadıköy
ELİT ARTI ECZANESİ-ECZ.RUŞA BULUT SARIŞIN İstanbul Kadıköy
PİAZZA YAŞAM ECZANESİ-ECZ.MÜRŞİT AŞLAMACI İstanbul Cevizli
ECZANE CADDEBOSTAN PLUS - ECZ.BERNA SELÇUK İstanbul Kadıköy
SANTRAL ECZANESİ-ECZ.HASAN KAN İstanbul Ümraniye
AKASYA ECZANESİ-ECZ.SEMA MANDEV İstanbul Üsküdar
DÖRTYOL ECZANESİ-ECZ.GİZEM KARA İstanbul Beykoz
DEMİR ECZANESİ-ECZ.AHMET KANDEMİR ÖZÇÜRÜMEZ İstanbul Kadıköy
ECZ.ORYAPARK-ECZ.MEDİNE MİRHANOĞULLARI İstanbul Ümraniye
YALÇIN ECZ.-ECZ.AYŞEN YAŞAR HIZAL İstanbul Kadıköy
CADDE İPEKÇİ ECZANESİ - ECZ.İBRAHİM EMİR BABİR İstanbul Şişli
CEVAHİR ECZANESİ-ECZ.F.ZÜMRÜT ÖREN İstanbul Şişli
DOĞA ECZ-ECZ.KAMURAN IŞIN ÖZEN İstanbul Beşiktaş
YENİ GÜNDOĞDU ECZANESİ-ECZ.FATMA AKGÜNER İstanbul Avcılar
ECZANE INTERNATIONAL-ECZ.NAFİZ TARHAN İstanbul Merkez
ECZANE MASLAK 1453-ECZ.FERİŞTE HACISÜLEYMAN İstanbul Ayazağa
FULYA ECZANESİ-ECZ.FULYA URGANCIOĞLU İstanbul Şişli
İSTİNYE PARK ECZANESİ-ECZ.AYŞEGÜL YILDIRIM İstanbul Sarıyer
LEVENT BAL ECZANESİ-ECZ.LEVENT BAL İstanbul Beşiktaş
LEVENT ÇARŞI ECZANESİ-ECZ.RAŞİT GÖKMENOĞLU İstanbul Beşiktaş
MASLAK CAN ECZANESİ-ECZ.YILBEN ÖZCAN İstanbul Şişli
MELİKE SULTAN ECZ. - ECZ.MELİKE SULTAN DEMİRHAN İstanbul Merkez
NEVA ECZANESİ-ECZ.NEVİYE VATANSEVER İstanbul Sarıyer
TEŞVİKİYE ALTUĞ ECZ-ECZ.ALPER ALTUĞ İstanbul Beşiktaş
VENEZİA ECZ.-ECZ.F.SERPİL DENKDEMİR İstanbul Gaziosmanpaşa
ZİHNİ ECZANESİ-ECZ.DENİZ UÇAR İstanbul Şişli
ITIR ECZANESİ-ECZ.ALPAY MÜFTÜOĞLU İstanbul Beyoğlu
AKMERKEZ ECZ-ECZ.ADİLE ÖZDAĞ İstanbul Beşiktaş
SULTANÇİFTLİĞİ ECZANESİ-ECZ.NAZAN AKKAYA ÖZDEM İstanbul Ümraniye
NİŞ ECZANESİ-ECZ.MUSTAFA TANSU GÜLSOY İstanbul Şişli
LEVENT BAYYURT ECZANESİ-ECZ.CANSIN ECEM BAYYURT İstanbul Beyoğlu
3 GÜL ECZANESİ-ECZ.ŞULE AKSU İstanbul Ümraniye
BAĞDAT SEDA ECZANESİ-ECZ.SEDA ÖZTEKİN İstanbul Kadıköy
YILDIZ ECZ-ECZ.A.YILDIZ AÇIKTEPE GÖNCÜLER İstanbul Bakırköy
YONCA ECZANESİ-ECZ.ASUMAN ÇAKIROĞLU İstanbul Bakırköy
ECZANE TONBA-ECZ.BENGÜ TONBA İstanbul Ataşehir
CADDE ECZANESİ-ECZ.JİYAN BALKU İstanbul Büyükçekmece
ECZANE METROPOL-ECZ.ENES KABAOĞLU İstanbul Şişli
ECZANE AĞAOĞLU MY WORLD-ECZ.BİRCAN AKTÜRK İstanbul Başakşehir
POZİTİF ECZANESİ-ECZ.EMRE HOROZ İstanbul Şişli
BEYAZ ECZANESİ-ECZ.BİANCA RUTH TUTUŞ İstanbul Bakırköy
TERAPİ ECZANESİ-ECZ.A.SELİN KILINÇ İstanbul Sarıyer
PALLADIUM ECZ-ECZ.BURCU TOPCUOĞLU İstanbul Kadıköy
HALKALI ETAP ECZ.-ECZ.NESRİN TURHAN İstanbul Küçükçekmece
NUROL PARK ECZANESİ-NURCAN KILIÇPARLAR İstanbul Bağcılar
AYDAN ECZANESİ-ECZ.AYDAN YILDIRIM İstanbul Beyoğlu
DÜNYA ECZANESİ-ECZ.AYÇA ACAR İstanbul Kadıköy
BATIŞEHİR ECZ.-ECZ.FATMA SERRA KAYACI İstanbul Bağcılar
CAPACİTY ECZ.-ECZ.BURCU TANINMIŞ SEMİZ İstanbul Bakırköy
GÜNCE ECZANESİ-ECZ.GÜNCE ALİMOĞLU İstanbul Ortaköy
İJLAL ÖNER ECZANESİ-ECZ.İJLAL ÖNER İstanbul Küçükçekmece
LENS İSTANBUL ECZANESİ-ECZ.S.PINAR ÇETİN İstanbul Pendik
İDEAL ECZANESİ-ECZ.CANSU P.PUSATLIOĞLU İstanbul Şişli
ATA ECZANESİ-ECZ.ÇİĞDEM KESAN İstanbul Kadıköy
CADDE 360 ECZANESİ-ECZ.TUBA TUĞUT İstanbul Kadıköy
TARABYA ECZANESİ-ECZ.MERAL YALÇINKAYA İstanbul Sarıyer
ACAR ECZANESİ-ECZ.AYŞE EBRU ACAR İstanbul Şişli
PELİKAN ECZ-ECZ.BİLAL AYDIN İstanbul Kadıköy
EFEOĞLU ECZ.-ECZ.ŞEHNAZ EFEOĞLU İstanbul Fatih
MASLAK SEZER ECZ-UZM.ECZ.CANAN S.TONTU İstanbul Sarıyer
TÜNEL ECZANESİ-ECZ. MELTEM VELİOĞLU İstanbul Beyoğlu
YENİ ECZANE-ECZ.BİLGE ODABAŞI İstanbul Beşiktaş
FULYA BADEM ECZANESİ-ECZ.HATİCE ORHAN İstanbul Şişli
GALATA ECZANESİ-ECZ.ÖZLEM DUYAR İstanbul Beyoğlu
GÜMÜŞSUYU ECZANESİ-ECZ.EMEL YILMAZ ARTOK İstanbul Beyoğlu
HİSTORİA ECZ-ECZ.NESLİHAN YILDIZ İstanbul Fatih
MAYA ECZ.-ECZ.PELİN TUBA FOTAN ERSOY İstanbul Kadıköy
MELİSSA ECZ-ECZ.MERAL BAŞBUĞ ÇEMBER İstanbul Kadıköy
ANATOLIUM ECZANESİ-ECZ.ALPAY AYDINALP İstanbul Kartal
TOWERS ECZ.-ECZ.ZAFER CENAP SARIALİOĞLU İstanbul Şişli
ATAŞEHİR ŞİFA ECZ-ECZ.AYŞE NERİMAN PİLAVCI İstanbul Kadıköy
ÇİÇEK ACIBADEM ECZ-ECZ.SONGÜL ÖZDEMİR İstanbul Kadıköy
ECZANE VİAMARİN-ECZ.SÜMEYYE ERTEKİN TERZİ İstanbul Tuzla
CAPITOL ECZ.-ECZ.Z.ALMİLA ÖZTOSUN İstanbul Üsküdar
ÇARŞI ZIRHLIOĞLU ECZ.-ECZ.İREM TÜRKOĞLU İstanbul Kadıköy
ELTES MÜGE ECZ.-ECZ. MÜGE YAVAŞ İstanbul Ümraniye
TERECE ECZANESİ-ECZ.VESİLE TERECE İstanbul Kadıköy
ALTUĞ ECZ-ECZ.SANAY ALTUĞ İstanbul Beşiktaş
DEREBOYU ECZANESİ-ECZ.IŞIL IŞIK İstanbul Beşiktaş
İSTANBUL AIRPORT ECZANESİ - ECZ. SERAP YILMAZ İstanbul Arnavutköy
VADİSTANBUL ECZANESİ-ECZ.ECZ.ŞENEL KANDEMİR GÜLDÜ İstanbul Sarıyer
ECZANE WATERGARDEN-ECZ.ONURHAN ÖKSÜZ İstanbul Ataşehir
ADA ECZANESİ-ECZ.H.DENİZ NOYAN GÜRBÜZ İstanbul Kadıköy
DERYA ECZANESİ-ECZ.DERYA GÜL YILMAZ İstanbul Silivri
YEŞİLYURT ECZANESİ-ECZ.M.SERKAN SELİMOĞLU İstanbul Bakırköy
HALASKARGAZİ ECZANESİ-ECZ.YASEMİN KAHRAMAN İstanbul Şişli
YEŞİM ECZANESİ-ECZ.YEŞİM İPÇİ SÖNMEZ İstanbul Büyükçekmece
ELMAS ECZANESİ-ECZ.AYŞEGÜL ŞAHİN İstanbul Şişli
MAYA ECZANESİ-ECZ.NEVRİYE TUĞBA KIYMAZ İstanbul Sultangazi
ÇARŞI ECZ.-ECZ.BERAT GÜVENÇ ASLAN İstanbul Kartal
SİNEM GÖKDEMİR ECZANESİ-ECZ.SİNEM GÖKDEMİR İstanbul Şişli
HANDE ECZANESİ-HANDE OKTAR DEMİREL İstanbul Esenyurt
YAKAMOZ ECZANESİ-ECZ.BUSE DEMİR İstanbul Bakırköy
AVRUPA ECZANESİ-ECZ.ELİF GÜNGÖR GÜLTEKİN İstanbul Ümraniye
MAVİ YAŞAM ECZANESİ-ECZ.MELİSA FATMA KORKMAZ İstanbul Zeytinburnu
GÜNAL ECZANESİ-ECZ.AYŞE GÜNAL İstanbul Başakşehir
PINAR GÜNAL ECZANESİ - ECZ.PINAR GÜNAL İstanbul Avcılar
NATUREL ECZANESİ - ECZ. GİZEM MİRZAOĞLU İstanbul Kadıköy
TUBA ARABACIOĞLU ECZANESİ-FATMA HAKİME TUBA ARABACIOĞLU İstanbul Ataşehir
ECE BAYRAM ECZANESİ-ECZ. ECE BAYRAM İstanbul Kadıköy
KADIKÖY MERKEZ ECZANESİ-ECZ.GÜRKAN BOZKIR İstanbul Kadıköy
ECZANE GALATAPORT İSTANBUL-ECZ.AYŞENUR DİLMEN İstanbul Beyoğlu
TÜRKKOLU ECZANESİ-ECZ.ŞAFAK NUR TÜRKKOLU İstanbul Beşiktaş
RUMELİ DESEN ECZANESİ-ECZ.ASLI SEDEF CAN DÖNMEZ İstanbul Şişli
ŞÜKRAN ECZANESİ-ECZ.ABDULLAH EKİZ İstanbul Bağcılar
ATLAS ECZANESİ-ECZ.NİMET IŞIL BOZKURT ALKAN İstanbul Maltepe
AVRUPA ECZANESİ-ECZ.MERVE MEMİŞ İstanbul Avcılar
ANİTTA ECZANESİ-ECZ.ÖMER ÇOKER Ankara Çankaya
GALLERIA ECZANESİ-ECZ. GÜRKAN ÇOKER Ankara Çankaya
TUTKUN ECZANESİ-ECZ.E.ECE TUTKUN ÇOKER Ankara Çankaya
BİLKENT ECZ-ECZ.YAMAN FURTUN Ankara Çankaya
TAURUS AVM ECZANESİ-ECZ.AYNİL FURTUN Ankara Çankaya
ATAHAN ECZ-ECZ.BENGÜ ÖZDEMİR Ankara Çankaya
ÇAYYOLU KUZUCU ECZANESİ-EC.ŞULE KUZUCU Ankara Çankaya
MAİDAN ECZANESİ-ECZ.NURTEN KUZUCU Ankara Çankaya
ADA ECZANESİ-ECZ.ALPER ALTINTAŞ Eskişehir Tepebaşı
BERİN ECZANESİ-ECZ.BERİN ALTINTAŞ Eskişehir Tepebaşı
YENİ SABAH ECZANESİ-ECZ.ARİF SEÇKİN Ankara Keçiören
METROPOL ECZANESİ-ECZ.MÜCAHİT BİRİK Ankara Çankaya
ARMADA METROPOL ECZ-ECZ.BURAK H.BİRİK Ankara Yenimahalle
YAZICI ECZANESİ-ECZ.YILMAZ YAZICI Ankara Etimesgut
RÜYA ECZANESİ-ECZ.RÜYA TANK Eskişehir Tepebaşı
METROMALL ECZANESİ-ECZ.MUSTAFA ÇİFTÇİ Ankara Etimesgut
GÜNEŞ ECZANESİ-ECZ.SERPİL ÖZTÜRK Ankara Polatlı
GÖZDE ECZ-ECZ.GÖZDE HALAÇ Eskişehir Tepebaşı
AYÇA ECZ-ECZ.AYÇA DEMİRYÜREK Eskişehir Tepebaşı
CEPA ECZANESİ-ECZ.ENDER KERİMOĞLU Ankara Çankaya
ÜMİTKÖY MERKEZ ECZ-ECZ.AYŞE ÇİLEK Ankara Çankaya
ECZANE NATURA -ECZ.AYLİN ASLAN Ankara Çankaya
COŞKUN ECZANESİ-ECZ.EMİNE SÜMBÜL Ankara Çankaya
KARAMEL ECZ.-ECZ.ELİF KARACIĞAN Eskişehir Tepebaşı
OKYANUS ECZANESİ-ECZ.BİLGE AYHAN Ankara Etimesgut
BERA ECZANESİ-ECZ.ŞEHNAZ ŞAHİN Ankara Yenimahalle
TEBESSÜM ECZANESİ-ECZ.ELİF YÜKSEL Ankara Altındağ
ECZANE BAKILAN-ECZ.AYBÜKE BAKILAN Eskişehir Tepebaşı
ECZANE MAVİ YILDIZ-ECZ.NAGEHAN İNAN Ankara Sincan
YENİ GORDİON ECZ.-ECZ.AYLA KAYIHAN Ankara Çankaya
İDİL ECZANESİ-ECZ.İDİL UYAN Eskişehir Odunpazarı
PINARIN ECZANAESİ-PINAR DOĞAN ÖZEN Eskişehir Tepebaşı
SERA ECZANESİ-ECZ.LÜTFİYE NUR BİÇER Ankara Çankaya
BARTUM ECZANESİ-ECZ.BAŞAK FİDAN TUGA Ankara Çankaya
ARI ECZANESİ-ECZ.DİLEK AKGÜN BAYRAM Ankara Etimesgut
ŞAHİN ECZANESİ-ECZ.ESRA TÜRKEŞ Ankara Polatlı
BAHÇEN ERYAMAN ECZANESİ-ECZ.TUĞÇE KÖŞKER Ankara Etimesgut
ANKOR ECZANESİ-ECZ.FATİH PARLAK Ankara Yenimahalle
MEYDAN KIZILAY ECZANESİ-ECZ.AHMET ÇAKAN Ankara Çankaya
ECZANE ANKA-ECZ.KÜBRA AKDENİZ ÇİÇEK Ankara Çankaya
OPTİMUM ECZANESİ-ECZ.SERAP ÇITAK Ankara Etimesgut
KAŞMİR ECZANESİ-ECZ.AHMET ÖZLER Ankara Etimesgut
BİLKENT ALP ECZANESİ-ECZ ALP ÖMER ALPARSLAN Ankara Çankaya
ECZANE ERDEM-ECZ.GİZEM ERDEM Ankara Polatlı
ECZANE ECESER-UZM.ECZ.TANER ERCANLI Ankara Çankaya
ECZANE CADDE İNCEK-ECZ.ESRA S.GÜR DEMİRCİGİL Ankara Gölbaşı
BESTE ECZANESİ-ECZ.HANDE UYGUN CEVHER Ankara Çankaya
AYKUTUN ECZANESİ-ECZ.AYKUT BOZTAŞ Ankara Sincan
MİTHATPAŞA PLUS ECZ-ECZ.EDA DURSUN Ankara Çankaya
PANORA ECZ-UZM.ECZ. YILDIZ KARAOSMANOĞLU Ankara Çankaya
PRESTİJ ECZANESİ-ECZ.ÖMER DABAK Ankara Çankaya
MEYDAN BATIKENT ECZANESİ-ECZ.OĞUZ EREL Ankara Yenimahalle
PINAR KAYNAR ECZ-ECZ.PINAR EREL Ankara Çankaya
AKASYA ECZANESİ-ECZ.SEMRA GÜLLÜOĞLU Ankara Gölbaşı
AĞAOĞLU ECZANESİ-ECZ.KAMURAN ABAY Ankara Keçiören
ATLANTİS ECZANESİ - ECZ.SEMRA EKİNCİ Ankara Yenimahalle
ANTARES DİREM ECZ-ECZ.H.HÜSEYİN DÖKMECİ Ankara Keçiören
ÇAKIRLAR HAYAT ECZ.-ECZ.SERBÜLENT DAŞKIN Ankara Yenimahalle
ORAN GÜLCEM ECZANESİ-ECZ.ERDİL POLAT Ankara Çankaya
KÖROĞLU ECZ.-ECZ.BARIŞ AYVALI Ankara Çankaya
FİKRET ECZ-ECZ.FİKRET APAYDIN Ankara Çankaya
ECZANE 365-ECZ.SAADET KÖSE YILDIRIM Ankara Çankaya
BERNA MATARACI ECZ-ECZ.BERNA MATARACI Ankara Çankaya
YENİ ALTINIŞIK ECZ-ECZ.SANİYE Ş.TİRİT Ankara Keçiören
1071 ECZANESİ-ECZ.ELİF AKSEN Ankara Çankaya
ÇAYYOLU BORA ECZ.-ECZ.AYŞE MUALLA GÜRSOY Ankara Çankaya
BEYSUPARK ECZ.-ECZ.MÜCELLA AYŞEGÜL ERGÖRÜN Ankara Çankaya
PARK ORAN ECZANESİ-ECZ.-SEVGİ GÜLSOY Ankara Çankaya
ELİF ULUTAŞ ECZANESİ-ECZ.ELİF ULUTAŞ Ankara Çankaya
HEKİMKÖY ECZANESİ-ECZ.İLKNUR BOZKAYA Ankara Çankaya
GÜVEN ECZANESİ-ECZ.AYSEL GÜVEN Kırıkkale Merkez
SELİN AKSU ECZANESİ-ECZ.SELİN AKSU Ankara Çankaya
HÜLYAM ECZANESİ-ECZ.YEŞİM TOPALOĞLU Ankara Çankaya
YDA CENTER ECZANESİ-ECZ.MELİK ASLANTAŞ Ankara Çankaya
ABBASOĞLU ECZANESİ-ECZ.CUMHUR CEM ABBASOĞLU Ankara Çankaya
GALA CADDE ECZANESİ-ECZ.EMRE AYAZLI Ankara Altındağ
CADDE ÇAYYOLU-ECZ.EMİNE NUR AVCI Ankara Çankaya
ECZANE CADDE - ECZ. OĞUZ EKİNCİOĞLU Ankara Çankaya
ÖZEK ECZANESİ-ECZ.MUHAMMED İSMAİL ÖZEK Ankara Çankaya
BESTEKAR ECZANESİ-ECZ.ALİYE AKIN Ankara Çankaya
MAVİ GÜNEŞ ECZANESİ-ECZ.EFRAİM YÜKSEL Ankara Yenimahalle
NEXT LEVEL ECZANESİ-ECZ.SERAY BUDAK Ankara Çankaya
ALİ FUAT ECZANESİ-ECZ.ALİ FUAT GÜL Ankara Çankaya
BAYRAKTAR ECZANESİ-ECZ.ONUR BAYRAKTAR Denizli Merkez
DENİZİM ECZANESİ-ECZ.PINAR TUĞBA KOCAGÜL Denizli Merkez
POYRAZ ECZANESİ-EC.ENGİN POYRAZ Uşak Merkez
DEMET ECZANESİ-ECZ.DEMET AKYELLİ Antalya Muratpaşa
FİLİKA ECZANESİ-ECZ.KAMİL TÜRK Muğla Bodrum
MÜJGAN ECZANESİ-ECZ.MÜJGAN ÇUBUK Antalya Muratpaşa
ALPSOY ECZANESİ-ECZ.DUYGU TARHAN Antalya Konyaaltı
BİLGE ECZANESİ-ECZ.BİLGE DEMİR UYSAL Çorum Osmancık
HAYAT ECZANESİ-ECZ.İRFAN DELİCAN Samsun İlkadım
DUYGU ECZANESİ-ECZ.CEMİLE DUYGU ŞAMLI Çorum Merkez
DOĞRU ECZANESİ-ECZ.AYŞE DOĞRU ÇELİK Tokat Merkez
CITYMALL ECZANESİ-ECZ.METE KOÇAK Samsun Atakum
BAŞAK ECZANESİ-ECZ.S.DEFNE BAYRAK Samsun Atakum
ŞİFA ECZANESİ-ECZ.BİLAL ESLEM YETKİN Samsun Atakum
MİMAR SİNAN ECZANESİ-ECZ.BERKAY KÖSEOĞLU Samsun Atakum
DERYA ECZANESİ-EC.DERYA TUNA Trabzon Merkez
KİTAPÇI ECZANESİ-ECZ.ELÇİM KİTAPÇI AĞDERE Giresun Merkez
GİZEM ECZANESİ-ECZ. GİZEM SARI Trabzon Merkez
HAKAN ECZANESİ-ECZACI HAKAN TUNCAY Trabzon Merkez
ÇAPA ECZANESİ ECZ.SEYİT BİLAL BİLGİN İstanbul Fatih
AKŞEMSETTİN ECZANESİ-ECZ.MUAHMMED BERAT ASİOĞLU İstanbul Fatih
HÜRRİYET ECZANESİ - ECZ. BÜŞRA İŞEL Tekirdağ Çorlu
YENİ GÜL ECZANESİ-ECZ.HATİCE KALKAN Tekirdağ Çorlu
EDA ECZANESİ-EC.EDA ARSLAN Tekirdağ Çorlu
PAMUK ECZANESİ-ECZ.ESRA CEBECİ Edirne Merkez
ARENA PARK ECZANESİ-ECZ. ÖMER FARUK İMAMOĞLU İstanbul Küçükçekmece
ECZANE SAMYELİ-ECZ.DAMLA KURT Aydın Kuşadası
SEDA ECZANESİ-ECZ.NUR SEDA BAKIR Manisa Salihli
YAVUZ ECZANESİ-ECZ.YAVUZ GENİT Manisa Merkez
ÖNTAN ECZANESİ-ECZ.ALİ ÖNTAN Balıkesir Merkez
CERRAHOĞLU ECZ-ECZ.ÜNAL CERRAHOĞLU İzmir Karşıyaka
ECZANE ELİT - ECZ. ABDUSSAMET ONUR BİLDİREN İzmir Karşıyaka
MAVİŞEHİR ECZANESİ-ECZ. YEŞİM DEDELER İzmir Karşıyaka
BAYRAKLI PLAZA ECZANESİ - ECZ. MELİS NİLGÜN VURAL İzmir Bayraklı
GAMZE ECZ-ECZ.ELİF TELEKOĞLU İzmir Konak
İLAYDA ECZANESİ-ECZ.FUNDA YILMAZ Balıkesir Burhaniye
EGE ECZANESİ-ECZ.MERT ALİ ÇAĞDAŞ DEDELER İzmir Bayraklı
TUĞRA ECZANESİ – ECZ. AZİZE KARAYER Ankara Sincan
UYGUN ECZANESİ-EC.SONGÜL AY DOĞMUŞ Ankara Yenimahalle
YAŞAMKENT MİNE ECZANESİ – ECZ. MİNE POLAT Ankara Çankaya
VİTA GÖKSU ECZANESİ - ECZ. GAMZE EZEROĞLU KEŞİR Ankara Etimesgut
ONUR ECZANESİ-ECZ.AYSEL KINASAKAL Eskişehir Odunpazarı
KARANFİL ECZANESİ - ECZ. ESRA TEKAYAK Mersin Mezitli
KİLİKYA ECZ-ECZ.BERRİN YORGUN Mersin Merkez
LOTUS ECZANESİ-ECZ.ÖZLEM KARAKAYA Mersin Merkez
ÖNDER ECZANESİ-ECZ.ÖNDER YILMAZ Mersin Mezitli
SOLİ ECZANESİ-ECZ.HAKAN ABDULLAH EVGİN Mersin Mezitli
ANZEL MİRA ECZANESİ- ECZ. EDA NEVİN KÖSE Diyarbakır Kayapınar
CEYLAN KARAVİL PARK ECZ.-ECZ.G.SEMA ÇAKIR Diyarbakır Merkez
GÖKKUŞAĞI ECZANESİ-ECZ.HANIFI SÖNMEZ Diyarbakır Merkez
TEMA PARK ECZANESİ-ECZ.SULTAN KOÇ Diyarbakır Kayapınar
SİBEL ECZANESİ - ECZ. SİBEL TAŞ GENÇ Elazığ Merkez
PARK ECZ-ECZ.SEHER FİDAN Malatya Merkez
DİLAY ECZANESİ-ECZ.YELDA ÜNAL Gaziantep Şahinbey
EMEK ENSAR ECZ-ECZ.MEKKE KAYA Gaziantep Şehitkamil
NİŞANTAŞI ECZANESİ-ECZ.ÜMMÜGÜLSÜM BETÜL ZABUN KENGER Kahramanmaraş Merkez
HACETTEPE ECZANESİ - ECZ. MUSTAFA ÇAĞRI POLAT Osmaniye Merkez
GÖKÇE ECZANESİ-ECZ.GÖKÇE AKSOY ACAR Şanlıurfa Merkez
UĞUR ECZANESİ-ECZ.MEHMET UĞUR ÇETİNER Şanlıurfa Siverek
ÇAVUŞLU ECZANESİ-ECZ.SEVGİCAN IŞIL DEMİRCİ Mersin Toroslar
TAMBAY ECZ-ECZ.FATİH TAMBAY Adana Seyhan
ARDA ECZ-ECZ.AHMET HAN ALPMAN Adana Seyhan
TOLGA ECZANESİ - ECZ. TOLGA ÇELİK İstanbul Tuzla
DOĞA ECZANESİ-UZM.ECZ.DOĞA ÇUKUROVA Kocaeli Çayırova
AKİF TOPRAK ECZANESİ İstanbul Kadıköy
TAŞDELEN ECZANESİ-ABDULLAH KORKUTATA İstanbul Çekmeköy
LEYLA ECZ.-UZM.ECZ.LEYLA YILDIRIM İstanbul Üsküdar
ÇENGELKÖY YAŞAM ECZANESİ-ECZ.ŞEVVAL KERİMOĞLU İstanbul Üsküdar
GAMZE ECZANESİ – ECZ. GAMZE KILIÇ İstanbul Kadıköy
MELİKE ECZANESİ-EC.MELİKE ŞAHAN İstanbul Maltepe
DERMAN ECZ-ECZ.TURAN DUMLU Kocaeli Gölcük
ELİT ECZANESİ-ECZ.EMİNE GÜLAY ERKAN Sakarya Serdivan
DERMAN İNEGÖL ECZANESİ-ECZ.ÖMÜR YILDIRIMLI Bursa İnegöl
SİNANOĞLU ECZANESİ-ECZ.ÖMER SİNANOĞLU Bursa Nilüfer
YALVAÇ ECZANESİ-ECZ.BİLGE SİNANOĞLU Bursa Nilüfer
Arena Park Ecz-Ecz Omer Faruk Imamoglu İstanbul Küçükçekmece
ACUN ECZANESİ-ECZ.AHMET ACUN İzmir Menemen
ADA BATI KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş İstanbul Kartal
AKŞEMSETTİN ECZANESİ - ECZ. MUHAMMED BERAT ASİOĞLU İstanbul Fatih
ALTINKUM ECZANESİ-ECZ.BİLAL SARITAŞ Antalya Konyaaltı
ANZEL MİRA ECZANESİ- ECZ. EDA NEVİN KÖSE Diyarbakır Kayapınar
ATAKENT ZİRVE ECZANESİ- ECZ. YÜKSEL TURAN İzmir Karşıyaka
ATAŞEHİR PLUS ECZ.-ECZ.SERDAR TEKER İstanbul Kadıköy
ATLAS ECZANESİ-ECZ.NİMET IŞIL BOZKURT ALKAN İstanbul Maltepe
AVRUPA ECZANESİ - ECZ.MERVE MEMİŞ İstanbul Avcılar
AYAZ ECZANESİ-ECZ.MÜRÜVVET AYAZ İzmir Menemen
AYÇA ECZ-ECZ.AYÇA DEMİRYÜREK Eskişehir Tepebaşı
AYLİN ÇOBAN ECZANESİ-ECZ.AYLİN ÇOBAN İzmir Karşıyaka
BAŞAK ECZANESİ-ECZ.S.DEFNE BAYRAK Samsun Atakum
BAŞAK ULUSLU ECZANESİ-ECZ.HÜSNİYE BAŞAK ULUSLU İzmir Gaziemir
BAYRAKLI PLAZA ECZANESİ - ECZ. MELİS NİLGÜN VURAL İzmir Bayraklı
BAYRAM ECZANESİ- ECZ. REMZİ BAYRAM İstanbul Avcılar
BEYAZ ECZANESİ-ECZ.BİANCA RUTH TUTUŞ İstanbul Bakırköy
BİÇER ECZANESİ-ECZ.ETHEM BİÇER Manisa Salihli
BİLGE ECZANESİ-ECZ.BİLGE DEMİR UYSAL Çorum Osmancık
BURCU ECZ-ECZ.TÜLAY NURİYE KARAGÖZ İzmir Bornova
BÜNYAMİN ECZANESİ - ECZ. BÜNYAMİN KARAGÜR Balıkesir Burhaniye
CADDE 360 ECZANESİ-ECZ.TUBA TUĞUT İstanbul Kadıköy
CANPARK ECZANESİ-ECZ. ÖZLEM PEHLİVAN İstanbul Ümraniye
CEYLAN ECZANESİ-ECZ.HASAN CEYLAN İstanbul Bakırköy
CEYLAN KARAVİL PARK ECZ.-ECZ.G.SEMA ÇAKIR Diyarbakır Merkez
ÇAPA ECZANESİ - ECZ. SEYİT BİLAL BİLGİN İstanbul Fatih
ÇAVUŞLU ECZANESİ - ECZ. SEVGİCAN IŞIL DEMİRCİ Mersin Toroslar
ÇILGA ECZANESİ-ECZ.MEHMET DURAN Aydın Didim
ÇINAR ECZANESİ - ECZ.VOLKAN BÜLENT AKGÜNER İstanbul Bağcılar
DENİZİM ECZANESİ-ECZ.PINAR TUĞBA KOCAGÜL Denizli Merkez
DERMO GRUP INTERNET MAGAZACILIK SAN. VE TIC.A.S. Zonguldak Alaplı
ECZANE AKBATI-ECZ.HALE ELMAS SIĞIRCI İstanbul Esenyurt
ECZANE BEGÜM - ECZ. NAZMİYE BEGÜM ÖZDEMİR Ordu Altınordu
ECZANE BORNOVA MAVİ-ECZ.MELİSA DENİZ GÜVEN İzmir Bornova
ECZANE FORUM-ECZ.ALİ TAYKUT İzmir Bornova
ECZANE KONSEPT BALAT-ECZ.NACİYE BURÇAK AKBULUT Bursa Nilüfer
ECZANE MAVİ-ECZ. FAYSAL SOYSAL İstanbul Şişli
ECZANE NAR-ECZ.PELİN TURAN İzmir Bornova
EDA ECZANESİ-ECZ.FERDA DERVİŞOĞLU İstanbul Bakırköy
FAİKBEY ECZANESİ-ECZ.BARAN UĞUR DEMİRCİ Kars Merkez
FERİT ECZANESİ-ECZ.FERİT OKTAY Erzincan Merkez
GÖZLEM ECZANESİ-ECZ.GÖZLEM EYLER SARITAŞ Antalya Gazipaşa
GÜNEŞ ECZANESİ-ECZ.CEREN ÇAKIR Kastamonu Merkez
HEKİMKÖY ECZANESİ-ECZ.İLKNUR BOZKAYA Ankara Çankaya
IRMAK ECZANESİ-ECZ. HATTAP KÜTÜKDE İstanbul Üsküdar
İLİM ECZ-ECZ.H.ŞENGÜL UYGUN Kocaeli Merkez
KARANFİL ECZANESİ - ECZ. ESRA TEKAYAK Mersin Mezitli
KARŞIYAKA ÇAĞDAŞ ECZ-ECZ.MUKADDER YILMAZ İzmir Karşıyaka
LEYLA ECZANESİ-ECZ.SİNAN TURAN İstanbul Sultanbeyli
LOTUS ECZANESİ-ECZ.ÖZLEM KARAKAYA Mersin Merkez
MASLAK CAN ECZANESİ-ECZ.YILBEN ÖZCAN İstanbul Şişli
MAVİŞEHİR ECZANESİ - ECZ. YEŞİM DEDELER İzmir Karşıyaka
MEHTAP UYSAL ECZANESİ-ECZ.MEHTAP UYSAL Ankara Çankaya
MELİKE ECZANESİ-EC.MELİKE ŞAHAN İstanbul Maltepe
MEYDAN BATIKENT ECZANESİ-ECZ.OĞUZ EREL Ankara Yenimahalle
NAZLI ECZANESİ - ECZ. NAZLI BAYECE İstanbul Bakırköy
NEVA ECZANESİ-ECZ.NEVİYE VATANSEVER İstanbul Sarıyer
NİL ECZANESİ-ECZ.NİL KIVANÇ İstanbul Bahçelievler
OĞLAKCI ECZANESİ-ECZ.MEHMET RÜŞTÜ TUNCAY Konya Selçuklu
OKSİJEN ECZ-ECZ.AYLİN KURTULMUŞ İzmir Balçova
ONUR ECZANESİ-ECZ.AYSEL KINASAKAL Eskişehir Odunpazarı
ORAN GÜLCEM ECZANESİ-ECZ.ERDİL POLAT Ankara Çankaya
ÖNDER GÜNER ECZANESİ-ECZ.ÖNDER GÜNER Mersin Tarsus
ÖZMEN ECZANESİ-ECZ.MERYEM ÖZ KOCAYANAK İzmir Buca
PİAZZA YAŞAM ECZANESİ-ECZ.MÜRŞİT AŞLAMACI İstanbul Cevizli
POYRAZ ECZANESİ-EC.ENGİN POYRAZ Uşak Merkez
SARIKAYA ECZANESİ-ECZ.GÜLGÜN KARAGÜL İzmir Ödemiş
SEFA ECZANESİ - ECZ. ŞEKİBE KALKAN İstanbul Fatih
SERPİL ECZANESİ - ECZ. SERPİL BÜLBÜL Kocaeli Derince
SİBEL ECZANESİ - ECZ. SİBEL TAŞ GENÇ Elazığ Merkez
SİNCAN MEYDAN ECZANESİ-ECZ.AYKUT BOZTAŞ Ankara Sincan
SOLİ ECZANESİ-ECZ.HAKAN ABDULLAH EVGİN Mersin Mezitli
ŞEHİR ECZANESİ-ECZ.VEDAT ARGUNDOĞAN İzmir Bayraklı
ŞİFA PINARI ECANESİ - ECZ.SÜHEYLA SARIOĞLU İstanbul Büyükçekmece
ŞİVE ECZANESİ-ECZ.SERDAR GÖKHAN YILDIRIM İstanbul Beykoz
ŞÜKRAN ECZANESİ - ECZ. ŞERİFE ŞÜKRAN ATALAY BAYIRLI Antalya Alanya
TOLGA ECZANESİ - ECZ. TOLGA ÇELİK İstanbul Tuzla
TOPÇU ECZANESİ-ECZ.YALÇIN MÜJDECİ Ankara Etimesgut
TOPRAK ECZANESİ – ECZ. MEHMET AKİF TOPRAK İstanbul Pendik
TUĞRA ECZANESİ – ECZ. AZİZE KARAYER Ankara Sincan
TURUNCU ECZANESİ-ECZ.FULYA GEZGİNCİ Aydın Söke
UYGUN ECZANESİ-EC.SONGÜL AY DOĞMUŞ Ankara Yenimahalle
YALÇIN ECZ.-ECZ.AYŞEN YAŞAR HIZAL İstanbul Kadıköy
YEŞİM ECZANESİ-ECZ.YEŞİM İPÇİ SÖNMEZ İstanbul Büyükçekmece
RABİA TUĞBA ECZANESİ-ECZ.RABİA TUĞBA KAPUSUZ Ankara Yenimahalle