PASAPORT PİZZA - 1 KLASİK MENÜ ALANA 1 KLASİK MENÜ

İşbu Kampanya, Nobium Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık A.Ş. ("QUMPARA") ile Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş.  (“CCI”) tarafından düzenlenmektedir. Kampanyaya Ali Pehlivanoğlu, Barış Gross, Başdaş, Ege Şok, Gürmar, Hanif Pehlivanoğlu, Muharrem Pehlivanoğlu ve Söz Market Mağazaları’ndan  1 Ağustos - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında tek seferde, tek fiş üzerinde en az 1 adet Coca-Cola Orijinal, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Light, Fanta veya Sprite kutu 6x250ml veya 4x1L çoklu paket ürünlerinden satın alan ve bu alışverişi gösteren kasa fiş/faturasının fotoğrafını Qumpara uygulamasına yükleyen, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi Tüketiciler Qumpara uygulaması üzerinden elde edecekleri kod ile Pasaport Pizza seçili şubelerinden yapılan gel – al & salon siparişlerde geçerli 1 Klasik Menü alana 1 Klasik Menü hediye değerinde kod kazanacaktır.

Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve Tüketiciler, kampanya katılım başvurusunda bulunmaları ile birlikte aşağıdaki koşulları peşinen kabul etmiş sayılırlar.

·         Tüketicilerin, Katılım Koşulları’nın herhangi birine veya sürelere uymamaları, eksik bilgi ve belge ibraz etmeleri durumunda yapılan başvuruları geçersiz sayılır ve bu halde kampanyadan faydalanamazlar, kendilerine ilâve bir hak tanınmaz.

·         Tüketicilerin, Kampanya’ya katılmaları için, 1 Ağustos - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında Ali Pehlivanoğlu, Barış Gross, Başdaş, Ege Şok, Gürmar, Hanif Pehlivanoğlu, Muharrem Pehlivanoğlu ve Söz Market Mağazaları’ndan tek fiş/fatura üzerinde en az 1 adet Coca-Cola Orijinal, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Light, Fanta veya Sprite kutu 6x250ml veya 4x1L çoklu paket ürünlerinden satın almaları gerekmektedir.

·         Tüketicilerin, alışveriş fiş/fatura üzerinde bulunan tarih itibariyle 5 (beş) gün içerisinde fiş/fatura görüntüsünü Qumpara uygulamasına kampanya şartlarına uygun olarak yüklemeleri gerekmektedir. Tüketicilerin, alışveriş fiş/faturasının üzerinde bulunan tarih itibariyle 5 (beş) gün içerisinde (alışveriş fiş/fatura tarihi de dahil olarak hesap edilmek sureti ile) alışveriş fiş/faturalarını yükleyip göndermemeleri halinde, kampanya katılım başvuruları geçersiz sayılacak ve Tüketiciler Kampanya katılım haklarını kaybedeceklerdir.

·         Tüketicilerin göndermiş oldukları fişler, 24 (yirmidört) saat içerisinde değerlendirilecek olup, geçerli başvurularda hak kazanmış oldukları Pasaport Pizza seçili şubelerinden yapılan gel – al & salon siparişlerde geçerli 1 Klasik Menü alana 1 Klasik Menü  hediye kodu uygulama içerisinden kendilerine bildirim yoluyla iletilecektir.

·         Kampanya kodları yalnızca Afyon, Aydın, Balıkesir, Burdur, Denizli, Eskişehir, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak illerindeki şubelerde geçerlidir. Balıkesir Gönen , Balıkesir Bandırma ve İzmir Novada, Muğla Fethiye Orka World Aqua Park şubeleri dahil değildir.

·         Kampanya kodunu kasada sipariş esnasında seçili restorandaki ilgili personele ileterek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

·         Tüketiciler, Kampanyadan sadece 2 (iki) defa faydalanabilecek olup, ikiden çok alışveriş fiş/faturası olması durumunda veya aynı kişinin üçüncü defa kampanya katılım başvurusunda bulunması halinde 3. ve devamı başvurular geçersiz sayılır.

·         Tüketiciler, Kampanya süresince kendi adlarına en fazla 2 adet hediye kodu kazanabileceklerdir. Bir kişi ikiden fazla hediye kodu kazanamaz.

·         Mali değeri olmayan belgeler, satış fişi kopyası ve sevk irsaliyesi, bilgi fişi ile yapılan katılımlar kabul edilmeyecektir, edilemez. Yırtık-parçalanmış fiş/fatura veya genel ifadelerin yer aldığı fiş ile kampanya katılımı mümkün değildir; sadece Qumpara uygulamasının standartlarına uygun olacak şekilde cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflar bakımından geçerli olacaktır. Buna göre sadece çıplak gözle okunabilen, bulanık olmayan Orjinal fiş fotoğrafı ile katılım sağlanabilmektedir.

·         Klasik menü; küçük, orta ve büyük pizza seçenekleri ile alınabilir. Klasik Menü; küçük, orta veya büyük boy klasik lezzet pizza + 1 litre Coca-Cola şeklindedir. Klasik lezzet pizzaları; Mantarlı Sosisli, Dream, Mexican, Luna, Mix, Special çeşitlerini kapsar. Coca-Cola Zero Sugar 1 Litre hediyesi tüm klasik lezzet pizzalarda geçerlidir.

·         Hediye kodu 31 Ekim 2021 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçersiz sayılır.

·         Kodların nakde çevrilmesi mümkün değildir.

·         Kampanya sadece gerçek kişiler için geçerli olup, hangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar ve/veya iş ortaklıkları kampanyadan faydalanamaz, bu kuruluşlara ait faturalar ile kampanya katılım başvurusunda bulunulması halinde başvuru geçersiz sayılacaktır.

·         Kampanyada hediye edilecek kod sayısı 5000 adettir. Kampanya kapsamında belirlenen hediye kodu adedine ulaşıldığında kampanya otomatik olarak durdurulur.

·         Coca-Cola ürünlerinin iade edilmesi halinde katılımcının Kampanya Koşulları kapsamında hak kazandığı hediye kodu bedelini iade etmesi gerekmektedir.

·         Yemek kartı ile yapılan alışveriş fişleriyle kampanyaya katılım sağlanamaz.

·         Farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile aynı kişi tarafından açılan hesaplarla kampanyaya katılım kurallara aykırı olup; tespiti halinde, hesapların iptali sağlanacaktır. Bir kullanıcı her bir kampanyadan (farklı numaralar ile üyelik gerçekleştirse dahi) kampanya koşullarında belirtildiği adette kod kazanabilmektedir.

·         Kullanıcı, kullanım hakları ve aboneliği kendisine ait tek bir telefon hattı ile üyelik oluşturabilir. Kullanıcı bir cihazdan birden fazla üyelik oluşturamaz. Kullanıcı, üyelik sırasında kendisine ait tüm bilgileri, doğru, eksiksiz vermekle yükümlüdür. Kullanıcı, kendisine ait olmayan, yanıltıcı, 3. kişilere ait veya sahte bilgilerle oluşturulan veya tek bir cihazdan farklı bir telefon numaralarına bağlı olarak oluşturulan tüm üyeliklerden adli ve cezai olarak sorumlu olacağını bilir.

·         Geçerlilik tarihine kadar kullanılmayan ve geçerliliğini yitiren kodların yerine yenisi verilmez, değiştirilmez veya para iadesi yapılmaz, bedeli tahsil edilemez. Süresi içinde kullanılmayan ve  indirim hakkı içeren hediye kodlarına ilişkin Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., Pasaport Pizza ve  QUMPARA herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

·         “Muhtelif Ürün” veya “Gıda Ürünü” veya “Kozmetik” şeklinde yazılan genel ifadelerin kullanıldığı fişler ile kampanyaya katılım sağlanamaz, ödül kazanılamaz.

·         Katılımcılar, kampanya dahilinde satın alınan promosyonlu ürünlerden kaynaklanacak hiçbir zarar ve ziyandan, ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden QUMPARA’yı gayrikabili rücu ibra ettiğini beyan, kabul ve taahhüt ederler.

·         Katılımcılar, QUMPARA uygulaması ile Pasaport Pizza’dan kaynaklanan aksaklık, zarar, ziyan veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk yaratacak halden Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş.’yi sorumlu tutmayacaklarını ve bu hallerden dolayı Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş.’yi gayrikabili rücu ibra ettiklerini beyan, kabul ve taahhüt ederler.

·         Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.

·         QUMPARA ve Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş.’yi savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutarlar.

·         Katılımcı, bu kampanya kapsamında paylaşmış olduğu kişisel verilerinin işlenmesi ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında verilerin kaydedilmesini, depolanmasını, muhafaza edilmesini, açıklanmasını, aktarılmasını, sınıflandırılması ya da kullanılması, engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade ettiğini, anladığını kabul eder.

·         QUMPARA kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleme ve kötü niyetten şüphelendiği takdirde kullanıcıyı uyarma, üyeliği askıya alma, kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yolu ile talep etme ve gerekli gördüğü takdirde kazandığı ödülleri iptal etme hakkını saklı tutar.

·         Kampanyaya dahil olan firmalar kampanya koşullarında her zaman değişiklik yapabilirler ve istediği zaman kampanyayı sona erdirebilirler. Değişiklikler, Qumpara uygulamasında ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir. QUMPARA ve CCI önceden haber vermeksizin Kampanya’nın her türlü içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

·         Söz konusu kampanya kapsamında, katılımcılar tarafından gönderilen tüm fiş ve faturalar ilgili mükellef firma tarafından teyit edilmekte olup, iş bu teyit neticesinde sunulan fiş ve faturalar Vergi Usul Kanunu 359 vd maddeler kapsamında sahtecilik unsuru taşıdıklarının tespiti halinde bu eylemi işleyen kişiler hakkında TCK ilgili maddeleri kapsamında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

·         Sahte fatura düzenlenme ve bunu kampanya kapsamında sunma eylemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü maddi, manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı firmamız tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Bu hususta tüm hukuki haklarımızı saklı tutarız.

·         Uygulama içerisindeki kampanya, fırsat, ödül ve çekilişler ile ilgili Apple Inc. ve Google Inc. Şirketinin herhangi bir katılımı, sponsorluğu veya sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple ve Google sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Katılımcı hiçbir şekilde Google ve Apple'ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.

·         Kullanıcı Sözleşmesi’ne ve Gizlilik Politikası’na Qumpara uygulaması üzerinden erişilebilir.